1400 herlige mennesker som liker iRyfylke på facebook!

– 1400 herlige mennesker som liker iRyfylke på facebook!

Tusen takk hver og én av dere!

Det er dette som gjør at vi ikke kommer til å stoppe dette lokomotivet som har satt farten mot et nytt nyhetsbilde i Ryfylke.

Vi setter utrolig stor pris på alle som er inne å leser artiklene våre hver dag, annen hver dag eller en gang i uken.

Selv om Strand kommune ikke anerkjenner oss så håper vi at de en dag innser at vi vil de godt i gode saker og vondt i vonde saker. På samme måte som de fleste andre medier bør gjøre og gjør.

Og for de som lurer på hva donere knappen like under her er: Som de fleste vet et er iRyfylke en kostnadsfri nettavis, men kostnader er det med driften. Det er ikke utbetalt 1kr i lønn/honorar de første 10 måneden, og intensjonen er enn så lenge skal de forbli slik. Pengene som blir donert går til drift av webserver, videreutvikling av nettavisens backend og lignende. Vi har flere annonsører som har vært med oss siden starten, men i mangelen på flere så streker dessverre ikke disse til.

– Enn så lenge holder vi tilbudet om gratis annonsering for bedrifter med firmaadresse i Strand, Hjelmeland eller gamle Forsand. Så håper vi at koronaviruset pakker å drar snart, så vi alle kan komme i normale gjenger igjen.

Legg igjen en kommentar