Åpner lounge bar i hjerte av Jørpeland

Midt i hjerte Jørpeland åpner snart Helge Alsvik og niesen Kristine Alsvik Slåtto, Senze Lounge Bar. Håpet er å åpne allerede i august, men mye skal enda på plass så en nøyaktig dato kan de ikke si.

Unikt konsept på Jørpeland

Konseptet er for de begge vanskelig å beskrive kort uten å sette lounge baren i en bås. Men de er enige om at det er lounge følelsen de er ute etter. Det å kunne sitte i en sofagruppe med venner eller familie og nyte god mat, og samtidig velge mellom cocktails eller et utvalg øltype. Alsvik viser til at konseptet er i samme kategori som i Fargegata i Stavanger.

På dagtid vil de legge til rette for at både små og store kan kose seg i lokalene. Det blir er utvalg mat som burgers, fries, dips med mer og foruten brus skal de også ha alkoholfrie cocktails. En kan slappe av i gode sofaer med lave bord eller spille brettspill med hele familien.

  • Går alt etter planen blir det også en liten avdeling med bord og stoler utenfor hvor folk kan nyte mat og drikke i solen, mens det yrer med liv i Jørpelandsvågen.

Naturlig nok må de ta hensyn til naboene på dagtid, én frisørsalong og restaurant, men senere på kvelden blir det naturligvis de voksne som er i fokus. Alsvik regner med at de fra tid til annen også vil ha DJ´s eller live musikk i lounge baren.

Lokalet lounge baren åpner i har stått tomt en stund, men de er begge enige om at det er perfekt plassering.

God respons

Den siste tiden har de fått god respons både av forbipasserende turister så vel som lokale. Slåtto legger til at facebooksiden bare på noen dager fikk over 400 følgere og utallige delinger. Dette konstaterer bare at vi har truffet på konseptet, slår Slåtto fast mens Alsvik nikker.

Det legges i disse dager ned mye tid og arbeid i lokalet. Det vil være helt nyoppusset med blant annet det siste nye innen tappesystem.

Både Alsvik og Slåtto er enige om at de ikke ønsker å sette lounge baren i en bås. Konseptet vil det første tiden tilpasses og videreutvikles mye før de nok ser seg fornøyd med et endelig resultat.