Årets juledekorering i Strand er kåret

Tidligere i desember lanserte vi sammen med Lysefjorden Sjokolade en konkurranse for å kåre årets juledekorering i Strand. Vi ønsket at folk skulle dele bilder av pyntede hus, hager, juletre osv. Noen flotte videoer ble også delt med oss!

Håpet var nok at mange flere skulle delta, men vi er uansett veldig takknemlig for alle bidrag. Og mange flotte bidrag var det! (Se vinner lengre nede)


 

 

 

 

 

 

 

 

Det var en vanskelig jobb å summere oss til det beste bidraget. Alle bidrag har garantert brukt mye tid og det ønsker vi uansett å berømme!

Etter en del frem og tilbake valgte vi et bidrag som helhetlig, etter vår mening, er det som er koseligst, rent og mest innbydende. Bidraget er nok også allmenkjent på hele Jørpeland om ikke i hele kommunen.

Kristoffer Voster med bidraget «Tulipanvegen» stakk av med en knepen seier. Her er det brukt ufattelig mye tid, ikke bare på å henge opp, men å dekorere hus og hage på en måte som harmonerer og ser rent og innbydende ut.

Voster startet å pynte huset hjemme hos moren og faren sin i 6 års alderen. Naturlig nok ble det gradvis mer og mer med årene som gikk! Nå henger Voster opp sirka 20.000 lys på hus og i hage.

I starten var det bare hobby, nå er det like mye for og glede andre, sier Voster. Han forteller at han nesten daglig har barnehager som skal bort å se på nissene og lysene! For ikke snakke om økt trafikk på en blindvei, legger Voster til.

Huset i Tulipanvegen ble pyntet første gang i 2016. Naboene syntes det er kjekt med litt liv i nabolaget og kaster seg litt etter litt på med egne lys, uttrykker Voster med stor glede.

Legg igjen en kommentar