Ber katteeiere på Tau følge ekstra godt med kattene

En av kattene i Kattealliansen inne til helsesjekk. Foto: Kattealliansen

Kattealliansen ber katteeiere på Tau være ekstra oppmerksomme etter en mistenkelig hendelse nylig. Styremedlem i Kattealliansen, Toni Ravn Dick, sier at det ikke er sikkert det er noe i dette men vil følte vi måtte være føre var.

Kattealliansen ble nylig kontaktet av en bekymret katteeier på Tau som mistenker at noen ønsker katter vondt. Hennes katt er til vanlig frisk og rask, men har i det siste blitt syk tre ganger på kort tid.

Symptomer er slapphet, tap av matlyst og hun vasker seg ikke like mye som normalt. Hun er også ganske rød bak i ganen. Eieren har vært hos veterinær med katten som har spekulert i at det kan være gift, uten at vi kan være helt sikre, og at beboere derfor må være litt ekstra påpasselige med dyrene sine, sier Ravn Dick.

Dette skjedde i Rognevegen på Tau, og området rundt nå nylig. Vi ber alle katteeiere i nærheten om å følge ekstra godt med på kattene deres, og si ifra om dere opplever lignende symptomer, legger Ravn Dick til.

Alliansen trenger flere fosterhjem til katter

Vi har flere katter som trenger et trygt og rolig fosterhjem, forteller Ravn Dick. Dersom noen er interessert i å vite mer ta gjerne kontakt med Kattealliansen på melding på facebook.