Bloggprofilen Linnéa Myhre holder i kveld foredrag på Forsand

I kveld arrangerer Forsand skule foredrag i forbindelse med verdens psykisk helse dag. I Forsand Idrettshall kl 18.00 er det bloggprofilen Linnéa Myhre som skal snakke åpent, ærlig og direkte om temaer innen psykisk helse og spiseforstyrrelser, kroppspress og påvirkning.

Silje Bjørnsen, fritidsleder i kulturavdeling i Forsand oppfordrer alle fra 8 klasse og oppover, inkludert de voksne, om å få med seg foredraget.

Linnéa Myhre er kjent for mange som blogger og forfatter. På et tidspunkt var bloggen en av landets mest leste, og i 2011 ble hun kåret til årets beste blogger under Vixen Blog Awards og Costume Awards. På bakgrunn av bloggen har også Anne-Kat. Hærland selv utpekt henne som sin egen arvtaker.

I 2011 startet hun sammen med Andreas Øverland nettserien «La Linnéa Leve» på NRK.no. Serien handlet om psykiske lidelser og hvordan Myhre hadde det med sin depresjon tross av langvarig psykologbehandling. Serien ble veldig populær.

I 2012 utgav Linnéa sin første roman «Evig søndag». Både denne og oppfølgeren «Kjære» (2014) er selvbiografiske romaner basert på hennes kamp mot spiseforstyrrelser og psykiske problemer. Linnéa Myhre foredrag kan ta utgangspunkt i bøkene og lignende emner.

Første opplag av «Evig Søndag» ble utsolgt på lanseringsdagen, og boka mottok i 2012 Tabuprisen fra Rådet for psykisk helse. I 2016 kom hennes første roman som ikke er basert på eget liv; «Hver gang du forlater meg».

Bjørnsen håper mange tar turen til idrettshallen i kveld. «Dette blir helt klart et veldig interessant foredrag både for ungdom og voksne. Dette er en sjanse til å høre en veldig inspirenende foredragsholder som forteller fra livets realiteter.»

Vell møtt!

Hovedbilde: Athenas

Legg igjen en kommentar