Boreal Sjø brøt tausheten i ettermiddag

Etter å ha meldt at MF Bjørnefjord var tilbake i rute i ettermiddag har Boreal Sjø endelig gått ut med mer informasjon.

Gratisperioden
På sine nettsider melder de at Høgsfjordferjen vil være gratis for alle til og med 20. januar. Hvilke grunnlag som er lagt til grunn er ukjent. Vi skrev tidligere en sak om Høgsfjordsambandet – Gratisperiode trolig ut januar på bakgrunn av et utsagn fra varaordføreren i Sandnes kommune Pål Morten Borgli i sosiale medier.

En rask utregning på tilskuddet fra Sandnes kommune som grovt regnet er 1.980.000 delt på fullpris 140 kr ville gitt drøyt 14.100 PBE fri passasje på ferjen. (PBE – personbilenheter)

Boreal Sjø gikk i dag også ut med egne tall og opplyser at sambandet foreløpig har fraktet rundt 4000 biler over fjorden. Dette er rundt 400 biler pr døgn og i snitt 8 biler pr avgang (forutsatt ordinær rute og 48 avganger)

Gaven fra Boreal Sjø
Boreal Sjø opplyser også på sine nettsider fredag ettermiddag flere detaljer rundt gratisperioden. Som en ytterligere gest til reisende med verdikort, ønsker Boreal Sjø å tilby gratis overfart i en periode mot fremvisning av verdikort, i første omgang gjelder dette fra 21. januar og ut januar måned.

Verdikort kan bestilles på Boreal sine nettsider

Legg igjen en kommentar