Bra med aktivitet på Strand Utstyrslager i sommer

Strand Utstyrslager åpnet dørene i Torghuset tirsdag 25.juni. I sommer har det vært god aktivitet på det nye utstyrslageret på Jørpeland.

Siden oppstarten og gjennom skoleferien har utstyrslageret hatt 247 utlån og er godt fornøyd med det, men vi kunne selvfølgelig ønsket enda mer trøkk, forteller Heidi Rygh Bowitz i Strand Frivillighetssentral.

Teltene har vært veldig populære å låne, i tillegg til fiskeutstyr, hengekøyer, lakenposer, frisbee og sparkesykler. Hun håper at nå når skolene begynner at de når bredere ut slik at flere får øynene opp og kan låne utstyr til blant annet skoleturer, speiderturer og annet. De som har vært innom har vært strålende fornøyde, og synes konseptet er kjempebra. Både i forhold til å kunne låne utstyr som du ikke har selv, ikke har råd til selv, eller ikke har plass til selv.

Bowits trekker frem at utstyrslageret er veldig bra i forhold til å prøve ut nye fritidsaktiviteter. Ofte er det kanskje slik at barna vil begynne på en ny aktivitet og nytt utstyr må kanskje kjøpes og det som hører med. Da kan barn og unge låne utstyr hos oss og prøve aktivitetene litt før de eventuelt kjøper utstyr selv.

Nå når høsten kommer og vinteren nærmer seg vil utstyrslageret skaffe utstyr som er mer tilpasset sesongen. Nøyaktig hvilket utstyr som skaffes er uklart enda, men det er ønskelig med et godt utvalg.

Legg igjen en kommentar