De Hjelpesløse Hjemløse

En bønn om hjelp! 🙏

Vi i Nye Kattens Beskytter har hatt vanvittig pågang i det siste, og vi vil med dette innlegget informere folket om hvordan ståa er, og gi dere et innblikk i hvordan våre hverdager ser ut. Vi er kun tre stykker som driver med innfanging og dette kjennes nå på både kropp og sinn.

Ariana som vi ble fortalt var en gravid jente, viste seg til å være en hannkatt og heter nå Arion. Han har blitt kastrert og er foreløpig i nødhjem for rekonvalesens og ytterligere sosialisering da han er noe nervøs og usikker i atferd. HASTER: Arion trenger et fosterhjem som har tid og kjærlighet, er det deg?

Nylig dro vi ut til Tau Videregående Skole hvor det var blitt rapportert om ca. 4 skrale kattunger. Dette viste seg til å være en enorm koloni.

Det var tre katter som hadde bosatt seg inni en bilmotor, og til tross for inntakstopp i organisasjonen tenkte vi at dette kan vi ikke ignorere. Hva skjer når skolen starter opp igjen, og bilen kommer i bruk?!

Vi klarte å fange inn disse tre. En mor og to barn. Moren var i ekstremt dårlig forfatning etter å ha gått ute i mange år. Hun var sykelig tynn, veldig svak og atter en gang gravid. Hennes helse var så elendig at vi sammen med dyrlege fant ut at det var best å la henne slippe å lide mer.

Etter vi fikk inn disse tre bega vi oss bort på det andre stedet like vedsiden av. Her fanget vi inn fire til.

De var hysterisk redde, de stakkars små. Ekstremt tynne, og enkelte var bare skinn og bein. Vi fant også en død kattunge på stedet, eller iallfall det som var igjen av den vesle kroppen.

Da vi satte oss i bilen for å ta en pause, tok vi på fjernlysene, og der borte i mørket var det minst 10 par til med øyne som glintet mot oss. Da hadde vi bare lyst å gråte!! Vi har prøvd å observere stedet for å finne ut hvor mange de er, men det er vanskelig å si. De sprintet mot maten fra fire forskjellige retninger. Så da satt vi der i mørket og følte oss ganske hjelpesløse.

Utrolig nok klarte vi å skaffe to nye fosterhjem hvor disse seks kattungene nå befinner seg. Tusen takk til dere som meldte dere da vi trengte det som mest!

De får sosialisering, mat og kjærlighet. Foreløpig har vi ikke råd til helsesjekk på noen av dem, og egentlig skulle vi ikke tatt de inn pga dette, men dette strider imot vår innebygde kjærlighet for dyr, og ikke minst hjelpeplikten!

Dette er en problemstilling som gang på gang dukker opp. Hva annet skal man gjøre, enn å gjøre det beste man kan? Og hva gjør man når vårt beste ikke er godt nok?

Vi blir kontaktet daglig om dumpede katter og kattunger som er ene og alene i denne store skumle verdenen. Skal vi liksom bare snu det andre kinnet til pga manglende midler?
Enkelte av disse er tamme gode kattunger som en gang må ha hatt et hjem! Hvem gjør sånt?!

Takket være snille gode mennesker som har gitt pengegaver har vi nå råd til å dekke helsepakke på tre kull, og hannkattene Arion og Mango. Dette er vi så ekstremt takknemlige for!!

De som ennå gjenstår er bittelille Sirenia, Tuva, Thalia, Tin Tin, Belle, Dahlia, Rosalee og Savannah. Det er SÅ mange flere som vi ønsker å hjelpe, men vi har verken råd eller ledige fosterhjem.

Samtidig som dette på Tau Vgs foregår, er det panikktilstander rundt denne stakkars sjelen som vandrer frem og tilbake ved hovedveien på Solbakk/Nag. Vi har kontaktet lokalavisa Strandbuen og lesere har blitt bedt om å vise hensyn når de kjører denne strekningen.

Den risikerer livet sitt hver dag, er veldig tynn og redd, og vi har til tross for standhaftige forsøk ikke hatt hell med å fange den, men vi gir ikke opp! Om noen har anledning til å hjelpe oss å fange den, setter vi pris på all hjelp vi kan få. Felle kan vi låne ut.

Vi vet snart ikke lenger hva vi skal gjøre. Det er krisetilstander her på Jørpeland! Det er utallige kolonier og vi rekker ikke over alt med 3 personer og 1 bil. Det finnes rett og slett ikke nok timer i døgnet.

Det er hjerteknusende at vi er i 2019 og folk fremdeles ikke skjønner alvoret, hvor viktig det er å kastrere! Hvor viktig det er å ta vare på kjæledyrene sine!

For at hjulene skal gå rundt blir vi nødt til å tigge og dette er noe vi absolutt ikke vil, men uten noe form for statlig støtte ser vi oss nødt til det.

Ønsker du å hjelpe til med en pengegave?
Vipps: Kjersti Brekke 41396697
Bankkonto: 3205 23 96378
M-Cash: 90112022928

Vi trenger økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige.
Har du en slant til overs? Har du et ledig trygt rom som kan huse en fosterkatt? Har du noe å donere til den god sak? Vi setter pris på all hjelp vi kan få.

DEL GJERNE

Mvh.
Oss tre i felten i NKBJ
Du finner oss på Facebook.

Legg igjen en kommentar