Den midlertidige skøytebanen på Jørpeland henger i en tynn tråd

Forrige vinter ble det forsøkt, på veldig kort tidsfrist, å finansiere en midlertidig skøytebane i Jørpeland sentrum. På grunn av de korte tidsfristene ble det for vanskelig å stable sammen finansieringen.

På nyåret 2019 var det skøytebanen som Stavanger Sentrum hadde ved Geoparken som ble tilbudt til en redusert pris ut vintersesongen av leverandøren. Prisen på leien økte som forventet til denne sesongen, så prosjektgruppen reduserte størrelsen for kanskje å klare å finansiere.

Siden den gang har det blitt forberedt for grundigere arbeid i forkant av denne vinteren. Allerede før sommeren begynte planleggingen så smått. Og etter sommerferien ble det tatt en ny runde med leverandøren Energy Rent AS.

Godt ut i finansieringsrunden ble det besluttet at mindre banen ikke var ønskelig. Dette da en mindre bane kunne være for liten når det først ble stablet i stand et slik prosjekt.

Positivt næringsliv
Både Strand Hockey og Handelsforeningen har opplevd positivitet blant bedriftene i Strand. Mange er med og drar lasset for det som kan betegnes som en tre måneder lang folkefest i Jørpeland sentrum.

Det er bergrenset hvor mange meter reklame vi kan selge inn på gjerdene rundt banen, sier, styreleder i Strand Hockey, Marius Bjørnør. Vi mangler liksom de større bidragsyterne, selv om noen få har bidratt med større beløp. Håpet var å selge inn noen få større sponsorpakker til nøye utvalgte bedrifter, men her fikk håpet en brå slutt.

Fortsatt håp
Det er fortsatt et lite håp om at dette kan bli en realitet. I lys av mangelen på de helt store bidragsyterene så mangler det fremdeles rundt 100-150.000 for å fullfinansiere prosjektet. Bjørnør har fortsatt et håp om at det kommer noen reddende engler.

Han oppfordrer aktuelle sponsorer om å ta kontakt så fort som mulig uavhengig av størrelsen på beløp. Det er fortsatt mange foretak som ikke er kontaktet og kanskje kommer det flere små summer eller kanskje et par store så klarer vi dette allikevel, sier Bjørnør.

Kontaktinformasjon:
Strand Hockey v/ Marius Bjørnør
Tlf 46548668

Hovedbilde: Bankisen Sandnes (300kvm)

Legg igjen en kommentar