Det ble dessverre ingen finaleplass på Lars Fotland Bøe i Norske Talenter

I kveld var den andre av semifinalene i Norske Talenter 2019. Jørpelandsgutten Lars Fotland Bøe med saxofon hadde store sjanser til å avensere til finalen. På scenen på H3 Arena på Fornebu kjempet ni deltakere inkl Lars om to finaleplasser.

En fantastisk fremførelse av 16-åringen som spilte opp til dans for danserne på scenen. Janne Formoe sa «i kveld var du en stor stjerne, ah honey you better get used to it». Formoe fremhevet at det var et lurt valg med danserne og selv om de var med på scenen så var Lars stjernen. Mia Gundersen kalte fremføringen «utrolig bra» og mente Lars kledde dette veldig godt.

Mona Berntsen mente Lars fikk vise frem teknikken og hvor flink han var i en setting hvor han følte seg selvsikker. Bjarne Brøndbo mente Lars måtte fortsette å spille stygt, han måtte ikke høre på dem som sa han måtte spille fint. Han sammenlignet også Lars med Clarence Clemons i E Street Band og Bjørn Røstad i Sambandet.

Skjermdump Tv2 direktesending

Lars nådde ikke helt opp i kveld, å ble heller ikke blant topp 3. Dette til tross for gode skussmål fra dommerne.

Finalistene

Skjermdump TV2 direktesending

Danserne i MK gikk direkte videre til semifinalen fra audition etter at gjestedommer Arill Riise ga dansegruppa gullknappen. I semifinalen var det en rørt Janne Formoe som benyttet anledningen til å sende dansegruppa videre til finalen med gullknappen.

Skjermdump Tv2 direktesending

Den andre av semifinalistene som gikk videre til finalen var 14 år gamle Adam. Under kveldens semifinale fremførte 14-åringen «Im not the only one» av Sam Smith. Mia Gundersen gikk så langt i å si at Sam Smith selv hadde blitt stolt av å se fremførelsen til unggutten. Mona Berntsen kalte fremførelsen kveldens beste.

Legg igjen en kommentar