Endelig kan taxi bestilles med makspristilbud i Strand kommune

Nå kan du endelig bestille taxi med makspris tilbud i taxiappen Taxifix i Strand. Tidligere har dette vært problematisk av den grunn at taxisentralen Strand Taxi SA er underlagt maksimalprisforskriften.

Vi skrev tidligere i høst om regel til hodebry for lokal drosjeaktør etter at Forbrukertilsynet sendte ut brev for å orientere om endringene i prisopplysningsforskriften som trådte i kraft i fjor. Samme brev skulle i følge Forbrukertilsynet snarlig gå ut til resten av landets sentraler.

På grunn av utfordringer med det tekniske bak appen, var det utfordrende å få integrert systemer for å ivareta maksimalprisforskriften. Men nå er dette på plass ifølge daglig leder i Strand Taxi SA, Asbjørn Pedersen.

Pedersen presiserer at makspristilbudet kun gjelder fra A til B, ikke via andre adresser og venting.

Taxifix appen er gratis og laste ned på Appstore eller GooglePlay

Taxifix
 
Oslo Taxi har med Taxifix tatt en viktig posisjon rundt utviklingen av fremtidens mobilitetstjenester. Gjennom teknologinettverket dekker Taxifix 40 % av taximarkedet i Norge med ca. 4000 biler.
 
I Oslo har Taxifix ca. 50 % markedsandel og ca. 1000 biler og minibusser.
 
Taxi er den raskeste måten å komme fra dør-til-dør, og har en viktig rolle rundt utbyggingen av kollektivtransporten og i kombinasjon med andre servicetilbud.

Legg igjen en kommentar