Ett år med fotoapparat i vakre Ryfylke

Ett år med kamera i Strand ble Youtube video. Raymond Eckholm (42) har det siste året hatt mange turer i kommunen vår med kamera sitt. Se videoen nederst i artikkelen.

Eckholm syns samtidig at det mangler godt innhold som presenterer mer enn bare Preikestolen på nett. Hvis vi skal få folk til å ikke bare ta dagstur, men overnatte her også, så må de få se mer av kommunen, tenker Eckholm.

Nå har han derfor satt sammen 114 av sine bilder til musikk og lagt ut på Youtube. «De 8 minuttene gikk utrolig fort», sier folk som har sett den i følge Eckholm. Eckholm på sin side håper både lokale ser den og mennesker fra hele verden. «Jeg vil jo vise frem hva jeg gjør med kamera. Vise hva jeg kan tilby her lokalt, samtidig som jeg vil vise verden hvor fint vi har det her», utdyper Eckholm.

To av bildene fra videoen er idag til utstilling på Ryfylke Bakeri og Konditori sin kafé på Jørpeland. Selv håper han at flere lokale foretak ønsker hans bilder på veggen. Dette er en ypperlig mulighet både for meg å vise frem bildene mine, men også en gyllen mulighet til å reklamere for naturen vi er den stolte eier av, sier Eckholm.

Eckholm driver hobbyvirksomheten som fotograf på fritiden og håper noen etterhvert vil ha hans bilder på veggene fremfor de man finner på nett eller Ikea. «Lokalt er best!» avslutter Eckholm.

Over 8 minutt med nytelse
Legg igjen en kommentar