Familieshow i sommerteltet

ERA Konserter & Underholdning utvidet stadig atrangementlisten i sommerteltet på Jørpeland.

Nå står en ekte piratfirestilling for tur med familieshowet Kaptein Rødskjegg og Sjørøverne – Gøy på vannet. Showet går av stabelen lørdag 22.august kl 12.30.

Dette er en fantastisk piratforestilling som passer for pirater og piraterinner i alle aldre. Voksne også, skriver ERA på facebookarrangementet.

Beskrivelse av familieshowet

Velkommen til piratfest med Kaptein Rødskjegg, Kalle Kanon og Jern-Harry i toppform! Her vil sjørøverne fremføre sin elleville versjon av «De Tre Bukkene Bruse», fortelle helt ekte røverhistorier, og vær vitne til at Kaptein utfører litt «alternativ» magi…

Kaptein Rødskjegg og sjørøverne består av 3 glade men, ikke fullt så smarte, pirater som har turnert på kryss og tvers av Norge i 20 år. Konseptet er tuftet på barn i alle aldre og er bygget på musikalsk kvalitet, humor og god moral (i den grad en sjørøver klarer dette). Rollefigurene er ”ekte vare” og fri for løsskjegg, sminke, plastsverd og annet fjas.

Verdens morsomste sjørøvere har utvidet sin sangskattekiste med flere pirathits, de har nye eventyr fra de 7 hav, spennende og hysteriske historier å fortelle og Kaptein Rødskjegg tror han har lært seg å trylle…

Kjølen er våt – snøret i bånn! Vi piratas!