Fikk uventet besøk i studio midt under direktesending

Fredag like før kl 21.00 da Rita Fotland Bøe og Kåre Bøe skulle avslutte sin livesending fikk de et lite hyggelig besøk i stua.

Det var i forbindelse med arrangementet Musikk & Glede i regi av Dansebandradioen at det plutselig stod to ukjente menn midt i stua med to bæreposer med alkohol mens Rita og Kåre spilte «He’ll have to go». Den aktuelle livesendingen er søndag kveld sett av over 99.200. Se livesendingen i sin helhet nederst i artikkelen.

Rita og Kåre håndterer hendelsen på glimrende vis og spiller videre, men i dette klippet ser du tydlig at de begge blir berørt av situasjonen som oppstår:

Til Dansebandradioen fortalte Rita Fotland Bøe etter hendelsen at de hadde en litt spesiell opplevelse under livesendingen fredag kveld. Vanligvis låser vi døra, men to av ungene va ute på noe, så vi valgte å ikke låse. Plutselig stod to villt fremmende menn midt på stuegulvet med ølposer og gestikulerte om de kunne sette seg i sofaen.

Enorm suksess med livesendinger

Duoen har siden koronapandemien la en stopper for vanlige arrangement hatt jevnlige livesendinger på Facebook. Den siste tiden har de hatt sending hver fredag fra stua hjemme på Jørpeland, og publikumet er folk fra hele landet.

Sendingene blir sett av mellom 50.000 til 100.000 hver fredag, og flere har også hatt over 100.000 visninger. Og paret har flere ganger toppet Dansebandradioen sine ukentlige topplister. Topplisten inneholder kjente navn fra Norge og Sverige.

Vi setter stor pris på donasjon av valgfritt beløp for å ha lest artikkelen.
*Alle donasjoner behandles konfidensielt