Fiskå Maskin utvider med oppkjøp av boreselskap

Fredag meddelte Fiskå Maskin Holding de har kjøpt konkursboet til Norhard AS som gikk konkurs 01.11 i år.

Dermed får Fiskå Maskin AS, Kai & Anlegg AS, Ryfylke Stein AS og Rycon AS et til søsterselskap.

Selskapet reetableres og driften har startet opp igjen med ca 30 ansatte på 4 prosjekter rundt om i landet. Vi synes det er veldig kjekt at vi kan være med å bidra til å ta vare på norske arbeidsplasser, og har stor tro på fremtiden, skriver Fiskå Maskin i en pressemelding.

FM Norhard i full virksomhet med nye eiere

Etter en vanskelig periode som endte med opphør 1. November, var Norhard ved utgangen av samme måned i full virksomhet igjen med nye eiere. Nå er selskapet i full aktivitet igjen på all anleggene som var i drift pr. 1. November og ser fram til å fullføre disse. Videre skal selskapet ta på seg nye oppdrag innenfor småkraftmarkedet, men også inn mot andre markedsområder.

Selskapet ser fram til å følge opp den gode relasjonen som er opparbeidet med eksisterende kunder. Framover vil selskapet også legge vekt på å videreutvikle teknologi og utstyr for å tilby effektive løsninger og et bredt spekter av løsninger i sammenfallende produksjoner.

Nye friske eiere

Hovedeiere i selskapet er Fiskå Maskin Holding hvor Brødrene Nordbø og BR Industrier er hovedaksjonærer.

Fiskå Maskin Holding består i dag av selskapene Fiskå Maskin AS, Kai & Anlegg AS, Ryfylke Stein AS og nå FM Norhard AS.

Brødrene Nordbø AS er et industrikonsern med virksomheter innen eiendom, landbruk og elektronisk produksjon. Selskapet har 350 ansatte i Norge/Sverige og hovedkontor i Strand kommune. Brødrene Nordbø As ble etablert i 1895 og omsetter for 2 milliarder kroner.

BR Industrier AS er et industrikonsern med virksomheter innen landbruk, olje og energi, mekanisk produksjon og overflatebehandling. Gruppen har 1000 ansatte i Norge/Sverige med hovedkontor i Sandnes. BR Industrier AS ble etablert i 1985, og har gjennom sin industrielle reise gjennomført flere store reetableringer. Konsernet har en budsjettert omsetning på 3 milliarder NOK i 2019.

Eierne har allerede satt seg godt inn i virksomheten og jobber aktivt inn i selskapet for å støtte opp om drift og videreutvikling av selskapet med siktemål å sikre gode og effektive leveranser.

Med tanke på alle kundene som ble rammet av konkursen samt de tilsatte, har det vært viktig for selskapet å komme i gang igjen så raskt som mulig. Vi vet at det er mye unik kompetanse i folkene som har arbeidet i Norhard tidligere, og vi er virkelig glade for alle som blir med oss videre, skriver Nordhard i en pressemelding.

Nå skal vi bruke alle gode krefter, både fra innsiden av selskapet, og fra erfaringene nye eiere har med seg, på å skape en sunn og solid drift som rettferdiggjør alt den eksepsjonelle teknologien FM Norhard er full av, avslutter selskapet i pressemeldingen.

Vi setter stor pris på donasjon av valgfritt beløp for å ha lest artikkelen.
*Alle donasjoner behandles konfidensielt

Liker du å følge med på siste nytt men kanskje ikke alltid er like flink til å følge med?

Nå kan du abonnere på siste nytt å få dette rett i innboksen din!