Fitnesspoint Jørpeland deler videoer for hjemmetrening

På formiddagen torsdag 12.mars måtte Fitnesspoint på Jørpeland stenge dørene for sine medlemmer etter pålegg fra myndighetene. Samtidig ble også skoler og barnehager stengt påfølgende dag.

Med stengt treningssenter i tillegg til at mange medlemmer kanskje måtte bli hjemme med små barn som ikke lenger hadde skole å gå til, valgte daglig leder Henriette Alsvik ved Fitnesspoint å gjøre det beste av situasjonen. Fredag satte hun i gang produksjon av treningsvideoer som viser øvelser man kan gjøre hjemme. Og videoene blir lastet opp på Instagram, Facebook og Youtube.

  • Søndag ble den første videoen lagt ut, med Signy Karoline Kolstø som er personlig trener på Fitnesspoint Jørpeland og bronsevinner i kvinneklassen som amatør i OCR VM i London i oktober.

Alsvik forteller at de kommer til å legge ut videoer annen hver dag i tiden fremover med forskjellige øvelser godt egnet til å gjøre hjemme uten krav til utstyr. Det vil også komme videoer med øvelser som foreldre kan gjøre med barna sine, lover Alsvik.

Dette er selvsagt en tøff tid for både oss og medlemmene våre så videoene er et tiltak vi har satt i gang med tanke på dem. Det er samtidig fritt frem for alle å bruke videoene til å holde seg i aktivitet i denne tiden, legger Alsvik til.

Alsvik ønsker å takke medlemmene for støtten så langt men legger ikke skjul på at det selvfølgelig har vært en nedgang i aktive medlemmer men alt i alt ser det ut til at medlemmene støtter oss inntil videre. Men hun regner med at dette kan endre seg om det skulle dra ut i tid.

Her er treningsvideoen som ble lagt ut tirsdag:

Følg med på Fitnesspoint sin facebookside, Instagram eller Youtube for treningsvideoer.

Legg igjen en kommentar