For første gang blir det nå arrangert klubbmesterskap i Strand Frisbee Golfklubb

Lørdag 2.november blir historisk i Strand kommune. Da arrangeres nemlig det første klubbmesterskapet i frisbee golf på Jørpelandsholmen i regi av Strand Frisbee Golfklubb.

Klubben legger til rette for at alle skal kunne delta når de har satt opp følgende klasser til mesterskapet: Åpen for alle, Dame, Junior jenter og junior gutter(junior-tom 16 år). Klubbmesterskapet er gratis for medlemmer, men alle som ønsker kan delta. En må da løse kontigent på 150,- for enkeltmedlem i forkant for å delta. I klassen «Åpen for alle» blir det pokal til 1, 2 og 3 plass.

Turneringen består av 1 runde på 24 hull. Arrangøren opplyser om at siden banen er på 12 hull spilles siste hullet til kurv på hull 1 og ikke kurv på hull 12, dette spilles som par 4

Arrangøren opplyser også om at acepotten som klubben har gående på ukesgolfen vil også være tellende på klubbmesterskapet. Deltagelse her koster 20 kroner og ved flere ace så deles acepott mellom de som acet.

Også CTP(nærmest kurv) vil det være i klubbmesterskapet. 1 for åpen klasse, 1 for damer og 1 for junior. Premie er gavekort hos Aceshop på 200,-

Dette er klubbens første klubbmesterskap så hvem står igjen som tidenes første klubbmester i Strand Frisbee Golfklubb?

Påmelding her: https://discgolfmetrix.com/1114306

Legg igjen en kommentar