Fredag 3.juli gjester Janove fra Kaizers sommerteltet på Jørpeland

Konsert med Janove i sommerteltet i Jørpelandsvågen fredag 3 juli!

Mye er utenom normalen i 2020 og det er ikke ofte man har kunnet oppleve Janove live på Jørpeland heller, før nå.

Etter at han la Kaizers Orchestra på is har han vært mer produktiv enn noen gang, og kan nå skilte til både teater- og filmmusikk, flere album med nytt band, soloturnéer i konserthus land og strand alene ved sitt piano, og ikke minst har han komponert sin første symfoni til det Heddaprisvinnende stumteaterstykket, «The Mute» fra i fjor. Det ryktes at han for tiden både ferdigstiller neste album med sitt band og gjør klar en ny EP som skal komme til høsten. Litt ufrivillige omrokeringer pga Covid 19 for Janove også altså. Vi gleder oss til mer musikk fra ham i årene som kommer.

Imens vi venter på ny musikk har du nå en sjelden og unik mulighet til å oppleve den scenevante frontfiguren i sitt ess, alene på piano i en nær, personlig og intim konsert hvor han fremfører sangene slik de ble født og komponert, og raust deler av seg selv og gir publikum en kontekst til sin særegne tekst og musikk. Han kommer til å spille en blanding av gammelt og nytt krydret med helt uutgitte låter, i tillegg til et lite innslag fra symfonien, «The Mute».

Det blir begrenset med billetter i teltet så vær tidlig ute om du vil ha litt ekte, godt gammeldags konsertpåfyll med artisten like foran deg i stedet for på en skjerm!

Billettsalg starter på www.linticket.no fredag 19. juni kl. 09.00