Fredagshumor – Restaurant, servitører og indrefilet

Jeg hadde gledet meg til en deilig middag på en flott restaurant i sentrum, og denne dagen passet det perfekt. Endelig var det min tur til å kose meg ute med god mat og vin.

Jeg spaserte fra kaien til restauranten, og satt meg ned ved det bordet den mannlige servitøren henviste meg til. Da jeg hadde satt meg godt til rette, sank skuldrene og jeg bare nøt tanken av å skulle bli servert middag, og derved slippe og lage middag selv hjemme. Noen ganger SKAL man unne seg å gå ut på restaurant. Da jeg satt der ved bordet og kikket rundt meg, så jeg plutselig noe av det fineste jeg hadde sett på lenge!

En av de kvinnelige servitørene var en drøm av et syn!

Hvorfor i helv…. hadde ikke hun mitt bord i kveld, tenkte jeg og klarte rett og slett ikke å ta blikket fra henne. Etter en liten stund kom den mannlige servitøren bort til bordet mitt med menyen.  Jeg bestilte en flaske god Spansk, som jeg visste passet til indrefilet av okse. Jeg hadde bestemt meg for valg av rett på forhånd, basert på tips fra nett som jeg hadde lest tidligere.

Vinen kom på bordet, og servitøren noterte mine valg og gav meg skryt for sammensetningen. «Noe annet Herren ønsker?» spurte han og jeg hadde lyst å svare at jeg gjerne ville byttet over til den kvinnelige servitøren. Jeg turte selvfølgelig ikke det, (heldigvis) og sa meg fornøyd.

Etter ca 10 minutter kom han tilbake med forretten.

Den smakte herlig, og jeg ble sittende etterpå og nyte vinen, som han hele tiden passet på at jeg hadde i glasset. Etter ca 15 minutter så jeg servitøren komme ut fra kjøkkenet med det jeg tenkte var hovedretten min.

Men noe skjedde. Han stoppet opp med den vakreste vakre kvinnelige servitøren og gav henne det han bar på. Han pekte mot bordet mitt og sa et eller annet som jeg ikke fikk med meg, før han forsvant tilbake til kjøkkenet. Hun kom nå, for første gang, mot meg og jeg begynte å kjenne alvoret i situasjonen!

Jeg satt meg bedre opp på stolen, la mobilen lenger bort, rettet på servietten og gjorde meg klar til å ta i mot det jeg hadde gledet meg til lenge. Hun var nå helt inntil meg, og jeg prøvde å fange blikket hennes i det hun plasserte maten på bordet.  Servietten som jeg så sirlig hadde brettet og flyttet på da hun begynte å nærme seg bordet, lå selvfølgelig i veien. Proff som hun var så flyttet hun den hurtig og da hørte jeg for første gang stemmen hennes.

«Enjoy your meal, Sir» sa hun og jeg var kjapp med respondere tilbake og å koble hjernen over på engelsk!

«Thank you, Sir» klarte jeg selvfølgelig å svare! Og det med en sånn super tynn pipestemme at det hele bare var grusomt!

Jeg ble flau og lo falskt, kremtet og sa «Sorry» og prøvde å smile.

Hun lo tilbake og sa «it’s fine Sir».

FAEN og, tenkte jeg og ble direkte sint på meg selv! KAN det være mulig å være så sykt teit? Herre min hatt, altså. Off! Jaja, gjort var gjort! Hun forlot bordet, og smilte heldigvis når hun gikk.

En liten stund etter jeg hadde begynt å spise, så jeg henne plutselig igjen. Hun var ganske nær bordet mitt. Hun smilte og jeg så for første gang at hun hadde sånne utrolig sjarmerende smilehull. Hun beveget seg stadig nærmere bordet mitt. Hun så rett på meg, og jeg så rett på henne. De dyp blåe øynene hennes møtte mine. Hun smilte enda litt mer, og jeg smilte enda litt mer tilbake til henne.

Jeg fikk en følelse av at hun studerte meg litt, og følte der og da at det så absolutt var helt ok. Og vel så det!

Tankene mine gikk nå ganske fort fullstendig bananas og jeg fortsatte med å se henne dypt inn i øynene. Hun flyttet ikke blikket, og det gjorde naturligvis ikke jeg heller. Hun tok 2 skritt nærmere meg, og tankene mine kjørte nå rallycross i hodet mitt! Da hun var ca 30 cm fra meg stoppet hun, og begynte hun å bøye hodet sitt enda nærmere meg!

Å Jesus, tenkte jeg! Skal hun…nei? huh??? skal hun… HUH??? Skal hun prøve og kysse meg??? Er hun steingal???? Hva i all verden er det som skjer???

Jaja, jeg kysser tilbake jeg isåfall, bestemte jeg meg for i løpet av halvparten av ett tusendels sekund! Jeg hadde ALDRI vært så spent på en situasjon før, som jeg var nå!

Helt, helt inntil meg åpnet hun munnen og hvisket «You got a tiny bit of the steak on your cheek, sir!»

Jada..! SÅ forbanna lenge fikk jeg være i Paradis!

Jeg spiste opp, drakk opp, tipset og betalte. Om noen ser ut som de vil kysse meg igjen, så kommer jeg etter dette til å automatisk og umiddelbart lete etter en serviett.

God helg!

Legg igjen en kommentar