Gjentar populært LAN på Forsand i helgen

Det populære LAN’et i idrettshallen på Forsand gjentas i helgen. Fra i morgen (fredag) kl 12 til lørdag kl 16 skal rundt 40 barn og unge boltre seg med gaming og morro i idrettshallen.

SommerLAN’et
Tidligere har det vært 13års aldersgrense LAN, også de med stor suksess, men det merkes større pågang etter at aldersgrensen ble senket, forteller fritidsleder Silje Bjørnsen. I sommer arrangerte Kulturkontoret på Forsand LAN fra 6-7.juli da med 10 års aldersgrense. Dette ble veldig populært med ca 30 påmeldte hvorav en jente.

Daniel Bratteli, gamingansvarlig i LAN-crewet, oppfordrer også flere jenter til å delta. Studier viser at jentene spiller nesten like mye som guttene, og vi ønsker dermed å gi disse jentene en sosial arena hvor de kan treffe og bli kjent med andre som har samme interesse.

Vi skrev i sommer om Vellykket sommerLAN på Forsand

Denne gang er det HøstferieLAN
Som i sommer så deles også idrettshallen inn i tre soner. En for gaming, en for andre aktiviteter og en for soving. På denne måten sikrer de alle sine behov og de som ønsker å sove får også ro.

Også denne gang blir det servert et varmt måltid på fredagen og frokost på lørdagen i tillegg til frukt og vann døgnet rundt. Det understrekes at det også er mulig å møte i døren selv om du ikke har fått meldt deg på!

Tallene viser at ca 40 barn og ungdom skal delta på LAN i helgen. Dette er ny rekord, sier fritidslederen. LAN’et er en del av Forsandsjelen og har blitt det mest populære som kommunen arrangerer for barn og ungdom. Fritidslederen ønsker at barn og ungdom skal synes at Forsand er at attraktivt sted og reise til for å oppleve ulike aktiviteter, og LAN’et har blitt så populært at det kommer tilreisende helt fra Fister for å delta.

Vi er utrolig stolt over arbeidet vi gjør når vi ser alle disse ulike ungdommene komme sammen en helg for å dele opplevelser og skape erfaringer. LAN´ets ungdomscrew må også trekkes frem, sier fritidslederen. Dette er ungdom som er kjempe flinke og intiativtakende med god kunnskap om gaming og et ønske om å skape en sosial og gøy arena for barn og ungdom gjennom hele helgen. Spill er kommet for å bli og mye positivt kan sies om spill som hobby og fritidsinteresse. Vi ønsker å få barn og ungdom ut fra gaming på soverommet og ned til gymsalen hvor de kan treffe likesinnede venner og voksne. Foreldre er også hjertelig velkomne til å besøk oss og kanskje spille en runde Fortnite, avslutter Daniel Bratteli, gamingansvarlig i LAN-crewet.

Følg gjerne facebooksiden til Fritidsklubben på Forsand for oppdateringer under LAN´et og om fremtidige LAN.

Legg igjen en kommentar