Godt nyttår fra iRyfylke

iRyfylke ønsker alle lesere, samarbeidspartnere og kritikere et riktig godt nyttår.

2020 har på alle måter vært et spesielt år, også for iRyfylke. Gründer og ansvarlig redaktør, Marius Bjørnør, har som de fleste andre kjent på ringvirkningene av koronapandemien.

  • Året som har gått har utfordret det som allerede er utfordret i nettavisen, sier Bjørnør.

I sommer etablerte gründeren aksjeselskapet Ryfylke Media AS etter veiledning fra Kari Sand i Bygdeutvikling i Ytre Ryfylke. Samtidig ble det søkt om medlemsskap i Norsk Redaktørforening, som ble akseptert noen uker senere. Siden den tid har vi arbeidet for å skape et mer etablert produkt i nettavisen samtidig som det er nye prosjekter på gang, sier Bjørnør.

I 2021 fortsetter å levere nyheter kostnadsfritt og håper flere ønsker å være med på laget. Vi kommer i 2021 til å ha større fokus på hvordan vi kan legge best mulig til rette for våre samarbeidspartnere med forskjellige løsninger. Trolig lanserer vi flere løsninger deriblant «iRyfylke Partner» som vil inneholde flere løsninger med variabel pris for å passe et vidt spekter av lokale bedrifter, legger Bjørnør til.

Gründer av nettavise iRyfylke, Marius Bjørnør, på vei opp Krokarfjell i slutten av mars 2020

På nyåret håper vi igjen at en god dialog med kommunen kan etableres. I de 1 1/2 årene nettavisen nå har eksistert har dessverre kommunen valgt å «merke» oss som useriøse. Årsaken er en uoverensstemmelse om dekningen av enkelte saker da spesielt klagesaken på Superparken, legger Bjørnør til.

Mange sier i disse tider «takk for det gamle», men flere har heller tatt til orde for å ønske det gamle velkommen tilbake. 2020 ble et spesielt år, og 2021 blir trolig like spesielt i hvert fall et godt stykke ut i året. Men vi er nok ikke alene om å håpe om et koronafritt år der alle kan lege sine sår.

Ryfylke Media og iRyfylke ønsker alle et riktig godt nyttår