Gratulerer med nok en milepæl

Onsdag 26.mai nådde nettavisen nok en milepæl. 400.000 sidevisninger siden 1.juli 2019, dette bare drøyt én måned før 2 års dagen.

Dette er en historisk dag på mange måter. Ikke bare for nettavisen iRyfylke men for nyhetsbilde i Strand og Ytre Ryfylke.

I 2021 er det spesielt en artikkel som har bemerket seg veldig. Artikkel vår om Kristoffer Voster og Marius Eriksen som overtok driften av Hageland har på kort tid seilet opp som den mest leste artikkelen i 2021 med hele 3438 lesere.

I 2019 derimot fulgte vi tett åpningen av Kafé Marthel på Tau. Her startet mor og datter, Siv og Rebecca Sørbø, ny kafe i nybygget Bergtunet på Tau. Artikkelen er per i dag lest 4195 ganger, noe som er klar rekord.

Takker alle leserne

Vi ønsker å rette en stor takk til alle leserne, både trofaste og sporadiske. Uten dere ville selvsagt aldri dette være mulig.

Vi setter utrolig stor pris på alle tips, og har dere ris og ros så ikke vær redd for å sende oss en mail eller skriv en melding på facebook. Det er dere vi gjør dette for, og alt som hjelper oss å dekke deres interesser er nyttig for fremtiden.

Stor takk fra,

Marius Bjørnør
Ansvarlig redaktør