Har du noe på hjerte? Skriv et leserinnlegg

Leserinnlegg har tradisjonelt vært en måte alle kan delta i diskusjoner om stort og smått, morsomt og alvorlig, enten ved å skrive innlegg selv eller ved å kommentere det andre har skrevet. Hos iRyfylke ønsker vi at flere engasjerer seg, enten det er innen politikk eller andre temaer som nok snakkes om i de tusen hjem.

De fleste leserinnlegg er såkalte debattinnlegg: korte, argumenterende tekster med et klart standpunkt, som har til formål å overbevise leseren. Men du kan også skrive innlegg som først og fremst er informative eller ekspressive: En frivillig organisasjon som Norsk Folkehjelp kan informere om et nytt prosjekt, for eksempel, eller en privatperson kan skrive om en spesielt flott matopplevelse på en lokal restaurant.

Politikere eller generelt politisk opptatte personer er ofte gjengangere når der kommer til leserinnlegg. Det er heller ingenting i veien for at lokale bedrifter kan engasjere seg rundt temaer som berører dem.

IRyfylke ønsker at alle som vil, skal få muligheten til å skrive leserinnlegg.

Har du noe du ønsker å sette søkelys på, noe du vil uttrykke misnøye eller positivitet over så er det bare å begynne å skrive!

Du kan enten sende inn leserinnlegg på mail: [email protected] eller Skriv Artikkel her.

Har du spørsmål, trenger veiledning? Ring på 46548668

Legg igjen en kommentar