Har ventet på svar fra kommunen i over to måneder

Mandag 30. september sendte Stine A. Neverdahl en bekymrende mail til Strand kommune sitt postmottak. Siden har hun ikke hørt snurten fra kommunen.

Neverdahl er bekymret over gatebelysningen i krysset mellom Bekkevegen og Hortensiavegen på Jørpeland. I det aktuelle krysset er det helt svart om kveldene, skriver Neverdahl. Har dere mulighet for å gjøre noe her?, spør hun kommunen.

På bilder ser du fra Bekkevegen og innover Hortensiavegen. (Bildet er tatt med blitz) Foto: Privat

Mandag 18.november, syv uker etter første mail, sendte Neverdahl en purring til postmottaket. Heller ikke denne har hun fått svar på. I purringen påpeker hun at det er mørkere og mørkere på morgen og ettermiddag for hver dag som går. Desto farligere er det spesielt for barna som går i det aktuelle krysset til og fra skolen.

GoogleMaps

Til iRyfylke sier Neverdahl at det kun er i krysset det mangler lys, videre på både Hortensiavegen og Bekkevegen er det lyktestolper. Hun forklarer videre at krysset er et T-kryss hvor bilene kommer brått på for alle og enhver.

Det Neverdahl stusser like mye over er mangelen på respons fra kommunen, men det må jo være noen som arbeider i arkivet siden iRyfylke har fått svar på innsyn.

Ole Tuntland, driftsleder samferdsel i Strand kommune, beklager ovenfor iRyfylke at Neverdahl ikke har fått svar på sin forespørsel. Når iRyfylke tar kontakt er Tuntland ute å kjører på Jørpeland og forteller at han vil kjøre innom å se på den aktuelle plassen for å danne seg et bilde.

Han forteller videre at slike henvendelser normalt blitt tatt opp i investeringsplaner, og at dette er en langtrukket prosess. Han vil sette seg ned snarlig og svare på henvendelsen, noe som selvsagt skulle vært gjort for lenge siden, legger han til.

Ordfører Irene Heng Lauvsnes, sier til iRyfylke at hun har etterspurt bedre struktur på henvendelser om gatebelysning og tiltak på kommunal vei. Hun sier også at det selvfølgelig er beklagelig at Neverdahl ikke har fått svar på sin henvendelse innenfor kommunens frister.

Vi setter stor pris på donasjon av valgfritt beløp for å ha lest artikkelen.
*Alle donasjoner behandles konfidensielt

Legg igjen en kommentar