Høye trafikktall før langhelgen

Med Kristi Himmelfart på torsdag var det flere som benyttet anledningen med å reise på hytta onsdag. Men nesten like mange kjørte til Ryfylke på torsdag.

Passeringstallene for onsdag og torsdag viser at 11.000 kjøretøy ble registrert mot Solbakk disse to dagene. Mot Stavanger var tallene noe lavere med sirka 8.000 passeringer disse to dagene.

  • Samlet sett ble det registrert 19.000 passeringer på to dager.

19.000 passeringer på to dager er sirka halvparten av passeringstallene hele forrige uke. Dette viser veldig tydelig hvor mye trafikken øker i forbindelse med helligdager, helger og andre hendelser.

Ved passeringspunktet på Tau ble det onsdag registrert like under 6.000 kjøretøy mot Tau sentrum. Totalt talte passeringspunktet over 10.000 kjøretøy i begge retninger, noe som sannsynligvis aldri har skjedd før. (iRyfylke har sjekket passeringstallene tilbake til 1.jan 2019 uten å finne tilsvarende mengde passeringer)

Passeringspunktet på Tungland/Jørpeland hadde også mye å gjøre onsdag. Da ble det registrert 6242 kjøretøy i begge retninger hvor litt over halvparten var mot Oanes. Sist passeringstallene på denne stasjonen var så høye var 27.aug 2019.

2 Comments

  1. Høyeste besøkstall siden januar

    […] søndag skrev vi om rekordhøye passeringstall i Tau sentrum, Ryfylketunnelen og på Tungland. Det er ikke bare med bil det blir satt skyhøye tall om […]

Comments are closed.