I år blir det felles julegrantenning også på Tau

Søndag 1. desember klokken 17.30 har Taudagsgjengen gleden av å invitere store og små til en hyggelig stund med tenning av lysene på julegranen.

I spissen for arrangementet står Janne Heng og i ryggen hun hun Strand Autosalg, Strand Autoservice, Strand Dekksenter og Agera Eiendom. Dette er også den samme gjengen som står bak fjorårets suksess Taudagen. De er disse som står bak planleggingen og hovedtyngden økonomisk, men det må også nevnes at det er flere sponsorer og mange som stiller opp på dugnad i denne forbindelse.

De to siste årene har gjengen satt opp tre og pyntet med lys for å få litt julestemning på Tau. Barnehagen har pynta treet med ting de har laget i barnehagen. I fjor fikk de spørsmål om ikke å lage en felles julegrantenning på Tau og. Janne Heng spurte da Ola og Joar Soppeland om dette kunne la seg gjøre. Hun selv syntes dette var en glimrende idé. Når hun da fikk til svar at det bare var å kjøre i gang, startet planleggingen av et større og mer gjennomført arrangement.

Programmet som vi har prøvd å lage har som mål å få lokalbefolkningen i julestemning, sier Heng. Selv synes hun det er veldig kjekt og ganske enkelt når hun har så mange positive folk som stiller opp uansett hva det er. Nå håper bare Heng at folk stiller opp på julegrantenningen og håpet er at dette skal bli en ny tradisjon for Tau-folket.

Foreløpig program:

Kl 17.30: Det vil bli servering av grøt fra Ryfylke Bakeri og Konditori.

Kl 17.45: Espira Tau Barnehage sin førskolegruppe synger julen inn.

Kl. 18.00: Ordfører Irene Heng Lauvsnes vil tenne den store, flotte julegranen.

KL. 18.01: Dersom alt går etter planen dukker Nissen opp og går sammen med oss rundt juletreet. Og vi er så heldige at Marita Vasstveit stiller som forsanger.

Kl 18.25: Julenissen gleder seg til å høre alle ønskene fra både store og små. Rema 1000 Tau er nissen`s hjelpere denne dagen og kanskje de har en liten overraskelse på lur.

KL 18.45: Snorre Walde leder fakkeltoget til Lilland Hotell som frister med både tente lys, kakao, gløgg og aktivitet for barna.

Legg igjen en kommentar