I dag åpner Sun2 sitt nymoderne solsenter på Jørpeland

Tidligere i høst skrev vi om at solsenteret på Oldeidegården ble stengt og skulle flytte til nye lokaler i Jørpeland sentrum.

I dag kl 16.00 åpner Sun2 sitt nymoderne solsenter i Verksgården. Fra åpningen og frem til kl 18.00 blir det gratis sol for alle.

I solsenteret er det totalt åtte rom, men foreløpig syv solsenger. Tre helt nye store solsenger kommer i uke 2. På solsenteret finnes senger som har blått, grønt og rødt lys blandet med UV lys som har spesiell fysiologisk effekt på kroppen vår.

Bilde av lokalet tidligere i høst. Foto: iRyfylke

I høst sa Sun2 følgende til iRyfylke
Vi har lenge lett etter et bedre egnet lokale på Jørpeland da vi har hatt ønske om å flytte. Når Ryfylke Elektriske sitt lokalet ble tilgjengelig var vi selvsagt meget interessert. Mye har endret seg med årene med henblikk på måten å bygge et solsenter, da med hensyn til romfordeling, størrelse på rom og ikke minst ventilasjon. Det nye solsenteret blir bygget etter en helt annen standard men vegger som går helt til taket, balansert ventilasjon som er spesialtilpasset og vi bygger rommene minimum 2,80 x 2,80 for at kundene skal få bedre komfort og at utstyret skal fremstå på best mulig måte.

Det er også lovet det siste innen nymoderne solsenger, så her er det bare å glede seg for alle solglade mennesker!

Legg igjen en kommentar