I går åpnet Lysefjorden Sjokolade julebutikken på Jørpeland

Tradisjonen tro så har også i år, Lysefjorden Sjokolade pop-up julebutikk i Jørpeland sentrum. Dørene åpnet i går 1.nov kl 13.00 og eier June Dahlskaas er klar til å ta imot nysgjerrige juleshoppere.

Foto: Lysefjorden Sjokolade

I butikken er det også i år mye forskjellig sjokolade, marsipan, konfekt, figurer, masse interiør og ikke minst traktorsjokolade. Enten det er til lørdagskosen på mørke høstkvelder eller noen heldige sin julesokk/julegave, så er det mye å velge i for enhver smak.

I år har vi utvidet julebutikken med et eget lite kjøkken, forteller Dahlskaas. Her lager vi veldig god kakao hvor en kan velge om en vil ha hvit sjokolade, melkesjokolade 54% eller 70% sjokolade. Det er også ulike kaffebønner en kan kverne, te, og varm sjokolade og Julekakao til å kjøpe med hjem, legger hun til.

Foto: Lysefjorden Sjokolade

Dahlskaas har lenge jobbet med en ny sjokoladeserie som hun hadde håpet å ha klar til julebutikken. Men det har stoppet hos produsenten av emballasjen, så jeg håper det løser seg snart, sier Dahlskaas. Hun jobber mye med fornying og videreutvikling, men det er en langtrukket prosess. Nå har vi forbedret lemenperler, hvor det nå er karamelliserte hasselnøtter, 54% sjokolade, tørket chili & litt tørket mango..

Foto: Lysefjorden Sjokolade
Foto: Lysefjorden Sjokolade

Legg igjen en kommentar