I helgen gikk Ryfylkerittet 2019 av stabelen

På lørdag stilte 90 syklister til start på det 53 km lange Ryfylkerittet 2019 i strålende vær. Rittet hadde start og mål i Jørpeland sentrum med start kl 11:00 og feltet besto av ryttere fra hele Rogaland.

Foto: Rune Eie

Vinnere av rittet ble 18 år gamle Tord Gudmestad fra Stavanger SK på imponerende 1:20:24, som for øvrig er ny løyperekord. Vinner av dameklasse ble Astrid Helene Njærheim fra Sandes SK med tiden 1:29:00

Foto: Hans Bjørkhaug

Det deltok 12 syklister fra Ryfylke Sykkelklubb og best plasserte ble Arne Andre Vetrhus på 12 plass (1:24:16), Andre Eie på 14 plass (1:24:16) og Bjørnar Barka på 24 plass (1:28:55)

Rittet gikk meget bra med tanke på antall deltakere og ikke minst at det ikke ble noe uhell av noe slag. Norsk Folkehjelp som hadde ansvar for sikkerhet i løypen, melder om ingen hendelser som krevde deres innsats og at trafikken stort sett fløt fint. Ryfylke Sykkelklubb er forøvrig veldig takknemlig for å ha Norsk Folkehjelp med seg på dette.

Det ble arrangert barneritt i sentrum under rittet og løypen gikk opp og ned i Rådhusgaten. Her var det 8 barn som deltok og fikk hver sin medalje. Arrangøren hadde håpet enda flere hadde kommet her, men satser på enda flere neste år.

Etter målgang, ble rytterne servert kaker , kaffi, frukt og drikke . Her hadde Coop Extra v/Rune Notvik levert meget bra med både smoothie, sjokolade, frukt og boller, så han fortjener en stor takk.

Foto: Hans Bjørkhaug

Sykkelklubben ønsker også å takk speaker Frode Vadla Risa og alle andre som bidro til at rittet ble så bra som det ble.

Sykkelklubben gleder seg allerede til neste år!

Legg igjen en kommentar