Ingen smittede torsdag i Strand og fredag ble det satt 18 vaksinedoser

Fredag viser oversikten fra Strand kommune at det torsdag ikke var noen smittetilfeller av de som ble testet for koronaviruset. Samtidig viser en oversikt fra Statsforvalteren at Strand har satt 18 vaksiner det siste døgnet. Siden 1.mars har det blitt satt totalt 244 vaksinedoser i Strand.

Kun en person har blitt fullvaksinert mens ytterligere 17 har fått 1.dose fredag denne uken. 4.mars rundet Strand kommune 1000 vaksinedoser satt siden vaksineringen startet i begynnelsen av februar 2021. Nå er 430 personer fullt vaksinert i Strand, mot 320 for bare fem dager siden.

Forrige smittetilfelle i Strand var onsdag denne uken. Og i uken som snart er slutt er det registrert et smittetilfelle, mot to smittetilfeller forrige uke.

Er ventet å få 358 vaksinedoser de neste to ukene

I uke 10 viser oversikten til Folkehelseinstituttet at Strand får totalt 30 hetteglass, tilsvarende 220 vaksinedoser. Disse er fordelt slik: Comirnaty 120 doser og Astrazeneca 100 doser.
I uken etter, uke 11, er det ventet at Strand kun får 23 hetteglass, tilsvarende 138 vaksinedoser. Dette er kun Comirnaty-vaksinen av Pzifer/BionTech.

Per 5.mars er 430 personer fullt vaksinert i Strand, mens 338 personer har fått 1.dose. Antallet som har fått dose 1 oppgis å være 768 personer, men dette tallet er inkludert første dosen til de som er fullvaksinert. Totalt er det satt 1198 vaksinedose i Strand kommune.

Følg med på antall smittede og fullt vaksinerte på vår informasjonsside om koronasituasjonen. Her kan du også enkelt klikke deg videre til informasjon på kommunenes nettsider.