iRyfylke ønsker å bidra mer i dugnaden

Den siste tiden har flere spisesteder, treningssentre mfl. måtte stenge dørene på grunn av koronasituasjonen i Norge. Flere andre lokale butikker har også måtte redusere åpningstiden på bakgrunn av lavere omsetning når folk flest beveger seg minimalt utendørs eller manglende personell på grunn av karantene/smitte/barnepass.

De siste dager har et kjedeinnlegg på Facebook blitt spredt i ekstremfart som nok har satt mange tanker i hode hos flere. En versjon er som følger:
Når coronaviruset er over, gjør en god gjerning resten av 2020. Hold din ferie i Norge, spis på restauranter i Norge 🇳🇴 på hotell og B&B i Norge 🇳🇴 Ta ferie i norske hytter. Kjøp norske varer. Og ikke minst benytt deg av Norske håndverkere! Støtt bedriftene som har hatt det vanskelig på grunn av mangel på omsetning. Kopier teksten og del👏🏻 Sammen er vi sterke 💪🏻

  • iRyfylke har tidligere stoppet all fakturering av annonsene i nettavisen fra 15.mars, som et ledd i å bidra til dugnaden for å hjelpe lokalt næringsliv. iRyfylke har denne muligheten og derfor benyttet vi den.

Nå ser vi at vi ønsker å bidra enda mer og vil i den anledning tilby gratis annonsering for ALLE lokale foretak med forretningsadresse i Strand, Hjelmeland og “gamle” Forsand. I disse tider hvor alt som normalt betyr lite for bedriftene, har mye større betydning vil vi bidra til at dette blir eksponert til så mange som mulig.

Dette kan være serveringssteder som tilbyr take-away og/eller levering, butikker som tar alternative løsninger i bruk for at salget skal opprettholdes og masse mer. Rett og slett så ønsker vi at alle lokale foretak skal vises frem i denne vanskelige tiden, slik at når ting bedres så har flere friskt i minne de gode tilbudene og produktene/tjenestene som kan fås kjøp hos lokalt næringsliv. I tiden etter er det viktigere en noen gang å støtte lokalt næringsliv, det har også vi planer om å gjøre.

Men frem til den tid, ta kontakt på [email protected] eller i kontaktskjemaet under for å sikre annonseplass til din bedrift.

One Comment

Legg igjen en kommentar