iRyfylke søker flere bidragsytere og annonsører

iRyfylke.net er en betalingsfri nettavis som ønsker å levere gode artikler om ting som skjer i Ryfylke hvor fokuset er ultra lokalt smånytt. Starten på eventyret var i 2015 da gruppen «Ka skjer iRyfylke» ble opprettet på facebook. Et forum hvor alle kunne dele arrangementer og begivenheter i Ryfylke var etablert.

På slutten av 2018 ble facebooksiden iRyfylke laget, dette for å formidle arrangementer ut til følgere på en litt annerledes måte en i en gruppe. Det ble jevnlig postet ulike arrangementer som fant sted mellom Sauda i nord og Forsand i sør.

På nyåret 2019 ble idéen om en betalingsfri nettavis hvor innbyggerne skapte innholdet født. Plattformen ble påbegynt og arbeidet med å ferdigstille den tok noe tid. Lanseringen ble utsatt flere ganger før vi tok grep å fastsatte lansering en siste gang, denne gang 1.juli 2019.

Nå er den ideelle organisasjonen «iRyfylke» under stiftelse og skal være drifter av nettavisen. Visjonen om «Av folket, til folket» førte til at en selveid forening var valget av organisasjonsform. På denne måten vil vi sørge for at inntektene nettavisen får gjennom salg av annonseplasser og det som eventuelt skulle komme av inntekt senere blir i nettavisen. Det er vår visjon at alle midlene skal komme leserne og kanskje også bidragsyterne til gode. Vi ønsker å videreutvikle nettavisen kontinuerlig og blir økonomien bra ønsker vi også å lage rom for moderate godtgjørelser til de ivrigste bidragsyterne. Det meste av arbeidet, uavhengig av hvem som utfører det, vil være frivillig arbeid.

Nettavisen slik den fremstår vil ALDRI ende opp som en abonnementsavis. Vi mener at kommunalt nytt er en samfunnsrett å lese uten at det koster penger. Vi har klokketro på at dette er mulig å få til, spesielt om vi alle står sammen. Dette tyder også lesertallene den første måneden som er utrolige 8000 sidevisninger samlet på alle artiklene våre.

Vi søker flere bidragsytere og annonsører

For å sikre at driften dekkes og mulighetene for videreutvikling selger iRyfylke annonseplasser til spotpris. Markedets billigste nettavis annonser til bedrifter med fokus på lokale foretak.

Fra 200,- pr mnd kan du sikre din bedrifts annonse i nettavisen. Dette er fastpris, uavhengig av antall sidevisninger!

Skulle du ønske å tegne deg for en lengre periode 3, 6 eller 12 mnd så får du selvsagt rabattert pris. Juli måned ligger an til nærmere 8000 sidevisninger.

Ta kontakt med oss på epost [email protected] så finner vi sammen en god annonseløsning for din bedrift.

I juli hadde vi med oss Helland Kran & Transport, Ryfylke Bilinnredning og B-BE Trafikkskole. Disse blir også med oss i august, og ny annonsør for august er Ryfylke Tannklinikk.

Samtidig ønsker vi at flere engasjerer seg i nettavisen. Det kan være alt ifra tips om noe som skjer, eller noen som ønsker å skrive om spesifikke temaer som sport, politikk, næringsliv mm. iRyfylke er ingen høytidelig nettavis så bakgrunn og utdanning er urelevant. Vi mener at alle kan bidra med nyttige nyheter og lesestoff som andre nyter godt av.Dersom du føler at du sitter inne med gode egenskaper til å formidle, så ikke nøl med å ta kontakt!

Legg igjen en kommentar