iRyfylkes påskenøtter og påskekonkurranse

Tradisjonen tro legger vi ut påskenøtter og «finn fem feil» bilder til en påskekonkurranse. Med koronarestriksjoner godt innarbeidet i dagliglivet ønsker vi denne gang å gi noe tilbake til alle våre lesere. Derfor vil alle som deltar være med i trekningen av premiene, men vi håper selvsagt at alle klarer nøttene og feilene også.

«Finn fem feil» bildene kan lastes ned i et større format ved å klikke på lenken under hvert bilde. Det samme kan du med påskenøttene. Vi legger også en lenk helt nederst hvor du kan laste ned en pdf-fil med påskenøttene og «finn fem feil» bildene til bruk sammen med familien eller venner.

Les konkurransereglene og se hvilke premier du kan vinne i bunn av artikkelen!

Finn fem feil

Vi har hatt det litt moro med fire tilfeldig utvalgte bilder som er brukt/tatt gjennom det siste året. På NEDRE del av bildene mangler det noe som på den ØVRE delen egentlig hører til på bildet. Last ned bildene på telefonen eller skriv dem ut. Sett ring eller kryss de plassene der det mangler noe. På alle fire bildene er det FEM mangler på den nederste versjonen.

Påskenøtter

Årets påskenøtter er noe kortere enn i fjor, men løsningsordet vi vil frem til er garantert et sted mange i Strand kommune har en relasjon til. Og kanskje spesielt de som er oppvokst på Jørpeland. Løsningsordet er på 7 bokstaver og for å kommer frem til dette, må du komme frem til ordet på hver linje. Til hver linje er det hint/tips i bunn som både kan være utfordrende å tenke seg frem til mens andre kanskje er vanvittig enkle. Uansett håper vi at dere koser dere i påsken, det går alltid an å finne frem kortstokken dersom påskenøttene var for enkle.

Last ned PDF-fil lengre nede

Konkurransedokumenter

Last ned Påskenøttene i pdf-format her!
Last ned konkurransedokumentet med alle «Finn fem feil» bildene i pdf-format her!

Konkurranseregler

For å være med i trekningen av premiene må du sende oss en melding på facebook med gjengivelse av stedene på bilde hvor feilene er, eller sende dette på epost. Er du veldig bildedreven kan du sende bilde med kryss/sirkel hvor feilene er for å være med i trekningen. Skriv gjerne ut bildene og påskenøttene for så å skanne dette og sende det på epost etterpå.

Sendes til e-post: [email protected]

Alle som sender inn påskenøttene og «Finn fem feil» bildene, er med i trekningen av premiene. Trekningen foregår ved hjelp av online verktøy for å trekke tilfeldig navn av alle innsenderne. Trekning utføres og annonseres tirsdag 6.april.

Premier

1.premie – Sentrumsgavekort Jørpeland (verdi 300,-)
2.premie – T-skjorte og munnbind, levert av B-BE Trafikkskole (verdi ca 200,-)
3.premie – Påskepakke 1,5l Solo og 3pk Kvikk Lunsj (verdi ca 50,-)

Legg igjen en kommentar