Kattealliansen trenger hjelp – Startet spleis for å kjøpe bil

Kattealliansen driver frivillig arbeid i Strand med blant annet å samle inn villkatter og skadede katter. Nå trenger de bil med god plass til å drive et mer effektivt arbeid ute i feltet.

Ofte møter organisasjonen på utfordringer med å få plass til feller og transportbur, noe som gjør at de må bruke ekstra tid på å kjøre frem og tilbake for avlemping. Dette kommer titt og ofte i veien andre viktigere gjøremål.

Kattealliansen består av fire personer som arbeider med å redde inn, behandle og omplassere katter i Strand kommune. Organisasjonen har kun én privateid bil de bruker til utrykning, og nå kjenner de et stort behov for en bil med større plass.

Organisasjonen har nå fått et kjempetilbud fra Lucas Organisasjonen om å kjøpe en av deres biler for 8000,-. I tillegg må de påkoste omregistrering av bilen.

Kattealliansen har derfor opprettet en spleis hvor de håper å samle inn nok penger til å kjøpe bilen. Bilen vil uten tvil gjøre den viktige jobben til organisasjonen enklere å smidigere.

Dersom organisasjonen ikke skulle nå målet med å samle inn midler til kjøp og omregistrering vil alle midlene brukes til løpende veterinærutgifter.

Lenk til innsamlingen her!