Kjøpesenteret på Tau har fått navnet R13

Agera Eiendom meldte på facebook mandag at kjøpesenteret på Tau har fått navnet «R13». Barnet har fått sitt navn, og det synes vi klinger riktig så bra! Kort, presist og dekkende, skriver de på facebook.

Den heldige vinneren av gavekort blant alle forslagene var det Bjørn Åge Lyse som stakk av med.

Men det var Lars Sigmundstad som tidligere i år foreslo nettopp dette navnet etter at Agera Eiendom spurte åpent etter tips til navn på kjøpesenteret. Sigmundstad ble også belønnet med et gavekort på restauranten Meat & Eat som skal holde til i samme bygg.

Skjermdump: Facebook, Agera Eiendom

Når iRyfylke snakker med Sigmundstad blir han overrasket over at nettopp hans forslag vant. Når han så navneinvitasjonen på facebook tidligere i år var det for to forslag som kom i hode, Ryfastsenteret og R13. Han legger til at R’en står for både ryfast, ryfylkeregionen og riksvei. Han erkjenner også at kjøpesenteret M44 på Bryne lå i bakhode med forslaget R13.

Hva Sigmundstad syns om at nettopp hans forslag vant frem av alle de foreslåtte syns han er vanskelig å si noe om. Men han skriver i en melding til iRyfylke at «Jeg har lenge hatt ein hang til gode fyndord og ordspel. Og så tenkte nok eg at til kortare, til betre – både for husken og eksponering!»

Det blir herr og fru Sigmundstad som skal ha en helaften på Meat & Eat etter åpningen, noe herr Sigmundstad syns er gledelig. Dette er ikke noe vi gjør for ofte, legger han til.

iRyfylke gratulerer vinneren og Agera Eiendom med et spennende navn på kjøpesenteret.

One Comment

Legg igjen en kommentar