Kreftforeningen søker etter frivillig aksjonsleder i Ryfylke

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. Det ble i år samlet inn hele 41 millioner kroner til forskning på kreftformer som få overlever. Nå er vi i gang med planlegging av neste års aksjon og håper DU vil være med oss på laget.

 

Kreftforeningen søker frivillige

Kreftforeningen oppretter nå nye frivilligroller under Krafttak mot kreft. Vi gir deg muligheten til å lede andre frivillige i ditt eget ansvarsområde, samtidig som du får god opplæring og veiledning.

 

Hvordan organiseres oppgavene?

Du vil jobbe i et team, som aksjonsleder for en gruppe med ansvar for Ryfylke. Du vil få relevant opplæring og faglig utvikling, i form av bl.a. gruppelederkurs, samt oppfølging av Kreftforeningens aksjonsleder.

 

Eksempler på oppgaver:

• Planlegge og gjennomføre Krafttak mot kreft i Ryfylke

• Sette mål og sørge for utvikling

• Rekruttere, lede og koordinere aksjonen

• Samarbeid med aksjonsleder i Kreftforeningen

Hvem ser vi etter?

Vi vil gjerne høre fra deg som vil ha noe igjen for ditt frivillige arbeid, som vil utvikle deg og lære mer om aksjonsarbeid og ledelse. Som frivillig i Kreftforeningen vil du få innsikt i det kreftfaglige arbeidet som utføres, våre tilbud og Kreftforeningens mål og strategier.

 

Kreftforeningen har et mål om å samle inn kr. 4 millioner for Rogaland, og 45 millioner på landsbasis under Krafttak mot kreft 2020. Disse pengene kommer til å gå til forskning på kreft, samt tilbud til kreftsyke og pårørende. I 1960 døde syv av ti av kreft, i dag overlever syv av ti. Bli med på å gjøre en forskjell! Har DU et engasjement for kreftsaken, ta gjerne kontakt med Kreftforeningen for mer informasjon

 

Kontaktinformasjon:

Ruben Smith

Aksjonsleder Krafttak mot kreft

 

Distriktskontor Stavanger

Mobil: 41 40 82 59

Mail: [email protected]

Legg igjen en kommentar