Leder – en fanstisk måned tilbakelagt, en ny har startet

Først vil jeg starte med å si tusen takk til alle trofaste og nye lesere! September ble avsluttet med nye rekorder takket være dere.

Et voksende publikum
Fra fødselen til nettavisen iRyfylke og fremover har lesertallene gradvist vokst. Som tidligere meldt startet vi første måneden med ca 8300 sidevisninger etterfulgt av en liten nedgang til 7600 i august. September derimot slo alle rekorder! I september ble artiklene våre lest nesten like mange ganger som juli og august til sammen!

Fantastiske 14358 sidevisninger, opp 88% fra august måned🎉

Jeg er 100% overbevist om at dette er takket være en etterspørsel fra innbyggerne og ikke alene innholdet. Stadig jobber jeg med å finne det beste innholdet og på veien unnlates absolutt ingenting. Jeg er opptatt av at alt er interessant, værtfall for noen. Derfor er ikke hovedfokuset sidevisninger alene, men en klar bekreftelse at jeg gjør noe riktig.

Videre utvikling og vekst
Som tidligere formidlet er ikke iRyfylke sitt mål og bli et stort mediehus. Nettavisen vokser i det tempoet leserne bestemmer. Jeg er samtidig veldig interessert i å komme i kontakt med personer som er interessert å bidra til nettavisen. Her skal jeg selvsagt ikke kreve noe som helst, all hjelp er god hjelp. Om noen vil skrive om en bestemt kategori eks sport eller politikk, kanskje bare noen artikler i ny og ne om tema som engasjerer så er det like interessant.

Fremover fortsetter jeg det gode arbeidet og håper samtidig på tilbakemeldinger fra leserne. Dette kan være på enkelt saker, tema eller tips til forbedring.

De mest leste artiklene i september med lesertall i parantes:
De endelige bussrutene gjennom Ryfast (2715)
Ryfylketunnelen åpner 30.desember i år (602)
Det nye kommunestyret i Strand kommune 2019-2023 (423)
Politiet i båtjakt utenfor Jørpeland (394)

Takk for interessen!

Redaktør/styreleder
Marius Bjørnør

Legg igjen en kommentar