Leder – Et utrolig år og ikke minst et fantastisk desember

Noen dager inn i 2020 og januar, kan vi reflektere over året som har gått. Og selvfølgelig måneden som også er forbi.

Et fantastisk år
2019 var året hvor iRyfylke ble født på en varm sommerdag i juli. Idéen var allerede over seks måneder gammel, men endelig tok jeg til mot og satset. Utrolig takknemlig, tenker jeg tilbake og forstår at valget som ble tatt var helt korrekt.

Responsen er over all forventning og på selveste nyttårsaften nådde nettavisen 100.000 lesere i 2019. En ekstra grunn til å feire både for meg og alle som hver dag leser på nettavisen.

Rekordmåneden, desember
100.000 lesere totalt i 2019 er helt fantastisk. Men enda bedre må sies å være desember alene! Som mange vet fra før så har lesertallene steget måned for måned siden starten. November nådde utrolige 21.700 lesere og jeg trodde helt ærlig at toppen var nådd.

Men nei… Desember gikk laaangt over all forventning og ble avsluttet med utrolige 27.600 lesere. Suksessen er ene og alene lesernes fortjeneste.

Hvor veien går videre, er det ingen som vet. Men jeg håper og tror det er mulig å løfte nettavisen enda flere hakk.

Suksessens bakside
Fremdeles er det dessverre enkeltpersoner som ofte rakker ned på både nettavisen og skrivingen. Hva baktanken er kan en bare undres over. Dersom noe er urett, som vi var ute for i romjulen, så har selvfølgelig alle lov å si ifra. Konstruktiv kritikk er noe helt annet en personangrep og et dypt ønske om at nettavisen legges ned på grunn av skrivefeil og feil grammatikk.

Jeg vil gjøre en ting klart, og noe som aldri har blitt lagt skjul på siden starten. Dette er en lavterksel nettavis, som ene og alene har et mål om å servere kostnadsfrie nyheter til befolkningen.

Nyttårshilsen,

Marius Bjørnør
Grunnlegger av iRyfylke.net

Legg igjen en kommentar