Leder – November nådde nye høyder

Da var også november historie og vi har kommet godt inn i julemåneden desember. November har vært nok en interessant måned, med mye fokus på budsjett, Ryfast mm.

Statistikken fortsetter opp
Det kommer egentlig som et sjokk, at november gikk over den magiske grensen jeg hadde satt meg. Lesertallene har skutt som en rakett i været siden starten, og fortsatt går den oppover. Siden første måneden (juli) var forventningene så som så. Hovedfokuset er egentlig utelukkende å servere kostnadsfrie nyheter, lesertallene kommer bare som en tilleggsgode. Men det er selvsagt kjekt å se at det som blir skrevet om er interessant.

Lesertall
Juli – 8300
August – 7600
September – 14500
Oktober- 19900
NOVEMBER – 21700🎉

November med utrolige 21700 lesere er opp 1800 (ca 9%) fra forrige måned. I begynnelsen av november spurte jeg «Kan det bli bedre spør jeg meg..?» Javist kunne det! Å all ære til alle dere lesere! Nettavisen har på fem måneder gått fra 0 til 21700 lesere.

Dette ble selvsagt feiret med med bobler forrige helg sammen med gode venner og støttespillere. Og på nyåret skal også suksessen deles med dere lesere!

Hva har egentlig skjedd i november
I november sprakk nyheten om butikkene som blir og finne i Tau Handelspark. Dette engasjerte leserne veldig, og totalt i november ble artikkelen vår lest av 3444 personer.

Også nyheten om at det blir Norled-ferjen Bjørnefjorden som skal gå i Høgsfjordsambandet, da under navnet Preikestolen, fra 01.01.2020 engasjerte. I november ble artikkelen lest over 900 ganger. Kun hovedsiden og om butikkene på Tau ble lest mer.

For uten dette så viser statistikken jevnt over høyere lesertall på alle artiklene i november. Det er veldig hyggelig at så mange har fått øynene opp for nettavisen og følger med på alt som skjer.

I november gikk vi også over 1000 følgere på facebooksiden noe som betyr at flere og flere får med seg det som publiseres. Ved månedsskifte var det 1130 likere på siden, noe som også er veldig kjekt.

Fremover vil jeg påpeke viktigheten med å tipse om aktuelle saker. Jeg ønsker selvfølgelig å skrive om de tingene folk bryr seg om. Men jeg er like opptatt av de små tingene, som store ting.

Nettavisen sine annonsører
Nok en gang rettes en stor takk til Helland Kran og Transport AS, B-BE Trafikkskole AS, Ryfylke Bilinnredning og FA Bygg – Vestlandshus og Jørpeland Elektrosenter AS som fortsatt er med oss som annonsører.

Nytt fra november er at MX Sport Jørpeland kom inn med en farsdagskampanje. De har i tillegg inngått annonseavtale for å reklamere for opphørssalget. Vi takker selvfølgelig for tilliten og håper det gir noe igjen før dørene stenger for godt!

Dersom andre er interessert i små, store eller tilpassede annonser, ta gjerne kontakt på [email protected]

I desember ble nettavisen forøvrig rød, for å symbolisere den koselige juletiden vi er inni.

Legg igjen en kommentar