Leder – Oktober slo alle rekorder. Tusen takk!

Da var oktober historie og vi har gått inn i november måned. Oktober har vært en interessant måned, med mye som har skjedd.

Statistikken fortsetter opp
Som flere tidligere sikkert har fått med seg så har lesetallene økt måned for måned siden starten av nettavisen 1.juli. Men det jeg helt ærlig ikke hadde trodd var at oktober skulle bli så sinnsykt bra. Oktober overgår alle forventninger og rundet nesten en gyllen grense i mine øyne.

Lesertall
Juli – 8300
August – 7600
September – 14500
OKTOBER – 19900💥

Oktober med utrolige 19900 lesere er opp utrolige 5400 fra forrige måned. En måned som jeg allerede trodde nærmeste var toppen. Kan det bli bedre spør jeg meg..? Vel, i november finner vi det nok ut.

Hva har egentlig skjedd i oktober
I oktober så var det klart en begivenhet som hadde utrolig stor interesse. Nemlig åpningen av Siv og Rebecca Sørbø sin Kafé Marthel på Tau. Hele 3700 personer leste artikkelen vi hadde før åpningen og over 600 så bildegalleriet fra åpningsdagen.

For uten dette så viser statistikken jevnt over høyere lesertall på alle artiklene i oktober. Det er veldig hyggelig at så mange har fått øynene opp for nettavisen og følger med på alt som skjer. Vi nærmer oss også 1000 følgere på facebooksiden noe som betyr at flere og flere får med seg det som publiseres.

Fremover vil jeg påpeke viktigheten med å tipse om aktuelle saker. Jeg ønsker selvfølgelig å skrive om de tingene folk bryr seg om. Men jeg er like opptatt av de små tingene som store ting.

Nettavisen sine annonsører
Stor takk til Helland Kran og Transport AS, B-BE Trafikkskole AS, Ryfylke Bilinnredning og FA Bygg – Vestlandshus som fortsatt er med oss som annonsører. Ryfylke Tannklinikk AS har etter en tre måneders periode tatt en pause, men vi håper de kommer igjen om ikke lenge.

Nytt fra slutten av oktober er at Power – Jørpeland Elektrosenter har kommer inn med en 6 måneders annonseavtale. Vi takker selvfølgelig for tilliten og håper det blir noen innbringende måneder!

Dersom andre er interessert i små, store eller tilpassede annonser, ta gjerne kontakt på [email protected]

I november blir nettavisen forøvrig lyseblå, som er farge som symboliserer Movember.
Movember er en årlig kampanje for bevisstgjøring om menns helse og pengeinnsamling til forsknings- og støtteprogrammer med fokus på prostatakreft, testikkelkreft og psykisk helse. Bak kampanjen står Movember Foundation, som er en uavhengig internasjonal stiftelse.

Legg igjen en kommentar