Leder – Redusert kapasitet i nettavisen

Som de fleste fikk med seg av lederen tidligere i måneden har besøkstallene i nettavisen sunket betraktelig siden månedsskiftet jan/feb. Etter rekordmåneden januar har ting forandret seg, slik at jeg dessverre har vanskelig for å følge opp like tett som tidligere. Dette beklager jeg på det sterkeste til alle trofaste lesere!

Bare for å illustrere forskjellen fra januar til februar så hadde vi 30 færre publiserte artikler i februar en januar. Og samtidig et litt lavere snitt lesere pr artikkel som ga store utslag. Jeg har liten tro på at dette skylles hva som blir skrivet som, men det er naturlig at med mindre tid vil kvaliteten på det som blir skrevet bli desto lavere.

Tynnere nettavisen fremover
Fremover vil da naturlig innholdet i nettavisen være tynnere en vanlig. Håpet er at jeg skal klare å følge opp såpass at vi er på sak når det kreves og ellers kommer det saker av interesse på løpende bånd. Men dessverre kommer de ikke som hagl som før.

Jeg kommer til å ha fokus på de viktigste sakene og for det meste korte informative saker som opplyser. Det er jo egentlig slik nyheter er ment også.

Håpet er fremdeles å få til en endring i driften til det positive, men dette er endringer som ikke er gjort over natten dessverre. I mellomtiden håper jeg at alle dere som har fulgt oss fra starten eller de siste månedene fortsetter å lese saker hos oss.

Redusert, men ikke fraværende
Selv om kapasiteten er redusert fremover, vil vi på ingen måte være fraværende! Ta kontakt på telefon, epost eller melding på facebook dersom du har en sak som fortjener oppmerksomhet.

Vi setter også stor pris på tilbakemeldinger fra lesere med ris & ros!

Og til alle som vurderer å annonsere, så er det ingen frykt. Ta kontakt så finner vi sammen en rettferdig løsning, med dere som kunder i fokus!

 

Ha en fortsatt regnfull mars dag,

Marius Bjørnør
Styreleder og Grunnlegger

Legg igjen en kommentar