Leder: Tusen takk alle lesere!

1. Juli var offisiell lansering av den nye nettavisen iRyfylke. 71 dager senere (9.sept) nådde vi sammen utrolige 20.000 sidevisninger!! Ja, sammen!

Foto: Wikimedia

Først, tusen takk til alle som setter pris på arbeidet som blir lagt ned i å bringe nyheter fra Ryfylke kostnadsfritt til alle. Og ja, sammen har vi gjort det! Uten dere hadde dette aldri blitt så bra! Hver og en av dere betyr utrolig mye.. Engasjement, likes, delinger og alt som hører ved bidrar til at dette kan bli noe stort!

#SammenErViSterke Foto: Pixabay

I juli hadde nettavisen 8300 sidevisninger, etterfulgt av august med 7700 sidevisninger. September ligger nå an til «all time high» og jeg gleder meg til å offentliggjøre tallene etter månedsslutt!

Vi føler også at vi ligger bra an med annonsører og at disse får mye igjen for å vise oss tillitt. Selvsagt håper vi det blir mer attraktivt for flere i tiden fremover.

Vi håper at visjonen om en folkedrevet nettavis blir mer kjent slik at engasjerte personer, foreninger, politikere ønsker å bruke nettavisen til en formidlingsplattform. I mellomtiden setter vi stor pris på tips om saker som engasjerer, små som store uansett hvor det måtte være i Ryfylke.

Har du spørsmål eller lurer på noe, send oss en epost til [email protected] eller ring på 46548668 når det måtte passe!

Legg igjen en kommentar