Legger ut flere billetter til konserter i Sommerteltet

ERA Konserter og Underholdning melder onsdag kveld at de legger ut 350 billetter til syv forskjellige konserter på fredag. Konsertene har tidligere vært utsolgt.

I forrige uke annonsere regjeringen endring i gjenåpningsplanen og at dette går over på trinn 2, som betyr at det kan være flere deltakere på arrangementer. Dette betyr at det fra torsdag 27.mai kan være 200 personer på offentlige arrangementer med faste tilviste sitteplasser.

Før helgen sa Rune Harestad i ERA at de ville ta en vurdering denne uken på om de legger ut flere billetter til konsertene fremover. Trolig kommer vi til å legge ut ekstra til de fleste, sa Harestad.

Legger ut 350 billetter fredag

Norge åpner opp mer og mer, og kapasiteten i Sommerteltet øker. Flere av arrangementene har vært utsolgt en stund. Det er derfor svært gledelig og kunne melde at vi på fredag legger ut 50 ekstra billetter til følgende syv arrangement, skriver ERA på siden til Sommeridyll i Jørpelandsvågen.

Dette er konsertene det legges ut flere billetter til (klokkeslett for billettslipp i parentes):

– Morten Abel (fredag kl. 09.00)
– Odd Nordstoga (fredag kl. 09.05)
– En latterlig aften med Strand Revylag (fredag kl. 12.00)
– Trygve Skaug (fredag kl. 11.00)
– Stage Dolls (fredag kl. 09.10)
– Jonas Fjeld (fredag kl. 09.15)
– Eirik Søfteland (fredag kl. 09.15)

Dette er reglene for arrangementer fra 27.mai

Det oppfordres til forsiktighet og planlegging av deltakelse på arrangementet slik at man i størst mulig grad unngår smittespredning mellom steder. Herunder å ikke oppsøke arrangementer i en annen kommune dersom man bor i en kommune med forhøyet smittenivå.

Reglene for arrangementer er som følger:
• Maks 20 personer på private sammenkomster innendørs utenom i eget hjem, som for eksempel bursdag i leid lokale. Utendørs er grensen 30 personer. Barn i samme kohort i barnehage eller barneskole kan møtes med et nødvendig antall voksne personer som tilretteleggere. (nytt)
• Maks 50 personer på innendørs offentlig arrangement uten faste tilviste sitteplasser, men likevel inntil 100 personer på arrangementer som samler deltakere under 20 år som er fra samme kommune eller som deltar på trening, øving, prøver og lignende i samme kommune. (nytt)
• Maks 200 personer på arrangementer innendørs hvor alle i publikum sitter på faste, tilviste sitteplasser (nytt)
• Maks 200 personer på arrangementer utendørs, men 600 personer (fordelt på 3 kohorter á 200 personer) hvis de sitter på faste tilviste plasser og det er to meters avstand mellom kohortene.
• Arrangøren skal iverksette tiltak for å ivareta krav til avstand mellom deltakere som ikke er i samme husstand på arrangementer der publikum sitter på faste, tilviste sitteplasser. Om det er nødvendig skal det benyttes vakthold for å sikre dette.
• Samme anledning til å skjenke alkohol på arrangementer som på serveringssteder.