Leserinnlegg: Går sammen for et bedre samarbeid

Kattealliansen er foreløpig i sammenslåing med tidligere Nye Kattens Beskytter, for et klarere og mer oversiktlig samarbeid. Sammen har vi hittil i år reddet inn 96 katter, og året er enda ikke omme. Vi er fire personer i Kattealliansen som jobber døgnet rundt for å bedre kattenes status.

Vi har nylig vært i møte med Strand kommunes ordfører og varaordfører, og en hyggelig representant fra Mattilsynet. Vi håper at vi sammen kan forbedre situasjonen med de hjemløse kattene her i kommunen.

Vi har for lenge siden sprengt vår kapasitet til å redde inn flere katter. Først må vi få behandle og omplassere de kattene vi har inne pr dags dato.

Vi oppfordrer alle katteeiere i Strand kommune til å kastrere, vaksinere og ID-merke kattene deres. Om alle gjorde dette ville vi garantert ha sett en drastisk nedgang i hjemløse og syke katter.  

Hvordan kan du som privatperson hjelpe?

Er du interessert i å være fosterhjem for en trengende katt? Ta kontakt med oss på vår facebookside «Kattealliansen»

Vi har foreløpig en aktiv spleis gående, så om du ønsker å bidra med en slant setter vi utrolig stor pris på det. Denne finner du også på siden vår, så vel som vipps og konto nr. https://www.spleis.no/project/120989

Tipper du? Gå inn på www.norsktipping.no og velg oss som din grasrotmottaker. 

Mvh.
Robert Dick, Toni Ravn Dick, Brita Person og Tone Lill Helland
Kattealliansen