Leserinnlegg: Går sammen for et bedre samarbeid

Kattealliansen er foreløpig i sammenslåing med tidligere Nye Kattens Beskytter, for et klarere og mer oversiktlig samarbeid. Sammen har vi hittil i år reddet inn 96 katter, og året er enda ikke omme. Vi er fire personer i Kattealliansen som jobber døgnet rundt for å bedre kattenes status.

Vi har nylig vært i møte med Strand kommunes ordfører og varaordfører, og en hyggelig representant fra Mattilsynet. Vi håper at vi sammen kan forbedre situasjonen med de hjemløse kattene her i kommunen.

Vi har for lenge siden sprengt vår kapasitet til å redde inn flere katter. Først må vi få behandle og omplassere de kattene vi har inne pr dags dato.

Vi oppfordrer alle katteeiere i Strand kommune til å kastrere, vaksinere og ID-merke kattene deres. Om alle gjorde dette ville vi garantert ha sett en drastisk nedgang i hjemløse og syke katter.  

Hvordan kan du som privatperson hjelpe?

Er du interessert i å være fosterhjem for en trengende katt? Ta kontakt med oss på vår facebookside “Kattealliansen

Vi har foreløpig en aktiv spleis gående, så om du ønsker å bidra med en slant setter vi utrolig stor pris på det. Denne finner du også på siden vår, så vel som vipps og konto nr. https://www.spleis.no/project/120989

Tipper du? Gå inn på www.norsktipping.no og velg oss som din grasrotmottaker. 

Mvh.
Robert Dick, Toni Ravn Dick, Brita Person og Tone Lill Helland
Kattealliansen

Vi setter stor pris på donasjon av valgfritt beløp for å ha lest artikkelen.
*Alle donasjoner behandles konfidensielt