Lokal fotograf gir ut Strandakalenderen 2020

Vi har tidligere skrevet om Lokal fotografspire har gitt ut egenkomponert kalender da Raymond Eckholm(41) opprinnelig fra Fedje, bosatt på Jørpeland på tampen av 2018 ga ut sin første egenkomponerte kalender for 2019. Nå er han altså 1år rikere på lærdom å har nå produsert en ekte Strandakalender for 2020.

Eckholm forteller at når man i utgangspunktet er glad i friluftsliv og naturen er det lett å la seg rive med når så mange dyktige fotografer og videografer viser sin kunst på sosiale medier som Instagram og Youtube. Da jeg tok beslutningen om å investere i et skikkelig kamera og linser var det mennesker som Nigel Danson, Thomas Heaton og Peter McKinnon som inspirerte til å ta landskapsbilder. De 2 første selger årlig sine 12 beste bilder i en kalender. Jeg kjøpte deres begge for 2019. Drømmen var at jeg også kunne produsere en fin kalender med lokale bilder fra kommunen min til 2020. Det har jeg gjort.

Måtte over dammen for å bli fornøyd
For å få det formatet jeg ville dro jeg til Stavanger Foto og har nå en 30x40cm kalender i fotokvalitet til 300,- for salg, forteller Eckholm. Dette må være en fin gave både til seg selv og andre som kommer herfra eller bare har lyst på en fin kalender.

Du kan få kontakt med Raymond på Instagram, Facebook og nettsiden www.raymondeckholm.com.
Her kan man bestille kalenderen og etterhvert også prints fra Ryfylke og andre steder jeg har vært. Eckholm forteller at han enda har en lang vei å gå og overskuddet brukes til å videreutvikle bedriften.

Noen fristelser fra kalenderen

Legg igjen en kommentar