Lokale foreninger og bedrifter følger statlige og kommunale råd

Lag og foreninger i Strand kommune følger rådene som blir gitt. I går etter Statsministerens pressekonferanse fulgte lag og foreninger opp med å avlyse all aktivitet.

Staal Jørpeland, MIL, Tau Drill, Krokhøl Innebandy, Preikestolen Pistolklubb og Strand Frisbee golfklubb er bare noen av de som informerte sine medlemmer om avlysning av all aktivitet i klubbens regi på facebook i går ettermiddag og kveld.

De siste strenge tiltakene fra myndighetene har en varighet på to uker. Barnehager og skoler over hele landet er nå stengt mens næringslivet stort sett skal gå som normalt. Tiltakene som i går ettermiddag ble innført betydde at frisører, treningssentre og enkelte serveringssteder måtte stenge dørene. I Strand har Radlaren Pub måttet stenge dørene. Og Fitnesspoint var også tidlig ute med å annonsere stenging.

For iRyfylke er det viktig å formidle viktig informasjon til alle våre lesere. Dessverre er vi fremdeles ekskludert og ingen i kommunen tar kontakt med oss for å formidle informasjon. Vi prøver derfor det beste vi kan for at ikke all informasjon ligger bak betalingsmurer.

One Comment

Legg igjen en kommentar