Lokalt band til Ryfylke Sykkelfest

I går skrev vi om Ryfylke Sykkelfest som avholdes 23-26.august. Et av bandene som skal spille opp til fest under sykkelfestivalen er det lokale Forsand-bandet Cold Crank Amp.

Bandet består av Torger Espedal (Trommer og Vokal), Torstein Dirdal (Gitar og vokal), Sindre Heimdal Oaland (gitar og vokal) og Magnus Hatteland (Bass).

Sirka 10 måneder etter bandets første konsert på dansen på samfunnshuset i Forsand i oktober 2018 skal bandet til med sin sitt største konsertarrangement. Det var veldig gøy at vi ble spurt om å spille på et slikt arrangement og vi kan love et bra show, forteller Sindre Heimdal Oaland.

Bandet deltok i konkurransen Uhøyrt i 2019 der de kom til finalen. Der spiller band for å få muligheten til å spille på den årlige jærnåttå konserten, men bandet nådde ikke helt til topp. Det var det faktisk Longfield & Super Skeleton som gjorde, de skal også spille på Ryfylke Sykkelfest. Cold Crank Amp spilte også på åpningen av den nye broen i Bergevik i Forsand for noen uker siden. Noe bandet syntes var veldig gøy, utdyper Heimdal Oaland.

Roser arrangøren av Sykkelfesten
Konserten den 24.aug er noe vi ser skikkelig frem til. Det blir nok den største og beste konserten de kommer til å ha spilt med bandet til nå. De har nå fått ferdigstilt en del egne låter som de ikke har gitt ut enda, det blir spennende å se hva folk syns om dem, sier Heimdal Oaland. Bandet forteller at det var veldig gøy å bli spurt om å spille på et slikt arrangement og de kan love et bra show.

Vi syns det er veldig kult at Ryfylke Sykkelklubb tør å satse på en slik festival her inne. Det virker veldig gjennomtenkt, legger Heimdal Oaland til. Det er bra at de prøver å introdusere en veldig spennende sport for flere.

Bandets fremtidsplaner
Bandet skal kjøre på fremover med å sikre seg spillejobber, det å spille konserter er jo en av de beste måtene å vise at vi er her og at vi vil lage liv og show, utdyper Heimdal Oaland.

Heimdal Oaland kan også røpe at det arbeides med å ferdigstille bandets andre plate, en EP som forhåpentligvis kommer ut før slutten av året. Så her er det bare å følge med, sier han slutningsvis.

Legg igjen en kommentar