Mission Completed for Norsk Folkehjelp Strand og Forsand

Så var historien komplett, sammen med ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad, leder i lokallaget Anne Olsen, to sanitetsungdommer og tre redningsmannskaper dro Norsk Folkehjelp Strand og Forsand innover Lysefjorden med NRK på slep.

Norgespremiere av Mission Impossible 6, Fallout oppe på Preikestolen var en idé som Dagestad sammen med Oilers investor Tore Christiansen satte i scene og stod bak. Selve premieren var for oss og våre mannskaper enden på en lang og krevende prosess hvor hundrevis av dugnadstimer og vakter markerte slutten på et Hollywood eventyr. Premieren var et non-profit prosjekt og det ble tidlig bestemt at et eventuelt overskudd skulle gå til en frivillig organisasjon. Sist uke ble Norsk Folkehjelp Strand og Forsand tildelt kr. 77.400,- for sin innsats under premierevisningen. Vi var delaktige i planlegging, rigging, gjennomføring og etterarbeider. På selve premieren hadde vi omlag 50 mannskaper i arbeid, og det ble ikke registrert noen skader da omlag 2000 mennesker vandret opp og ned fra fjellet for å få med seg den spektakulære kinovisningen.

Norsk Folkehjelp har delt noen bilder fra innspillingdagene, premiere visning samt overrekkelse av sjekk og TAKKER for gaven som i sin helhet vil bli brukt til styrking av beredskap i lokallaget.

iRyfylke gratulerer Norsk Folkehjelp Strand og Forsand med vel utført arbeid.

[metaslider id=»9151″]
Foto: Norsk Folkehjelp Strand og Forsand

(Artikkelen er videreformidlet fra Norsk Folkehjelp Strand og Forsand)

Legg igjen en kommentar