Mye lokalt på årets Gladmat

Lysefjorden Sjokolade med June Dahlskaas fikk fint besøk på standen sin på åpningsdagen av gladmat. Kjekt at Statsministeren handler med seg noe ekte lokalprodusert sjokolade. Lysefjorden Sjokolade har egen stand med nummer 15 som er å finne like ved Stavanger Turistinformasjon.

Ryfylke Bakeri & Konditori er å treffe på Ryfylke-standen sammen med andre lokale leverandører. Grønvik Gard, King Mikal Salmon / Mikals Laks og Ryfylke Lefsebakeri. Stand nummer 90 og er å finne på torget like ved Burger King.

Grønvik Gard står på Ryfylke-standen. Men under åpningen av gladmat var det noe helt spesielt som var i fokus. Grønvik Gard fikk Matmerk pris for Cavalier og økologiske Discovery eplemost. Prisen ble delt ut av Statsminister Erna Solberg.

Gratulasjonene har ikke latt vente på seg, her fra Hjelmeland handels- og serviceforening. Også Hjelmeland kommune gratulerte Grønvik Gard på facebook i går kveld.

Matmerk er en uavhengig stiftelse som bidrar til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon.

Matmerk er 20 ansatte og visjonen er å få folk til å velge norsk mat. Matmerk arbeider med tre fagområder: 1: Kvalitetssikring av norsk matproduksjon gjennom landbrukets internkontrollsystem, KSL. 2: Utvikling og profesjonalisering av lokalmatprodusenter. 3: Markedsføring av våre merkeordninger og kommunikasjon til forbruker. Matmerk ble opprettet av Landbruks- og matdepartementet i 2007.

Legg igjen en kommentar