Mye som skjedde i Jørpeland sentrum på fredag

Fredag gikk første etappe av verdens mest prestisjefylte sykkeritt for amatører av stabelen. Med startgang på Hundvåg, følgebil ned til bunnen av Ryfast før etappen satt virkelig i gang opp de 292 meterene av Ryfylketunnelen.

I Jørpeland sentrum hadde også Ryfylke Sykkelklubb teknikkløype som de hadde fått satt opp på parkeringsplassen til Motehuset. Det startet rolig, men etter første ryttere var kommet i mål, økte aktiviteten i teknikkløypen, sier Vidar Laugaland. Totalt var nok 20-30 barn og unge innom og prøvde løypen. De som ikke hadde med sykkel selv, fikk låne noen av oss som vi hadde fått levert av Hope Sykkelshop og MX Sport Jørpeland. Vi skylder de en stor takk for at dagen ble vellykket, legger Laugaland til.

I går var også Ryfylke Sykkelklubb i sentrum med teknikkløype. Dette var forøvrig siste helgen løypa ble satt opp i sentrum.

Men denne teknikkløypen vil vi nok også bruke når vi starter opp igjen med barne og ungdomstreninger, hver tirsdag kl 17:30, så snart skolene har startet opp igjen, forteller Laugaland.

 

Alle foto: Vidar Laugaland

Legg igjen en kommentar